Brcum10 Handenur34 cnm bende de çok var sanki Doğum yapacağım o derece. Ama bebek daha dönmemiş yani bu ağrının bebeğin dönüp dönmemesiyle alakası yok. İnş. Doğum kolay olur, vücut kendini hazırlıyormuş ya ağrı olunca ona yoruyorum bakalım
Fdle Handenur34 35+4üm yaklaşık 33.haftamdan beri var doktorum gayet normal olması gereken bu dedi magnezyum vermeyeceğim doğumu geciktiriyor günde 2 tane maden suyu iç dedi
Brcum10 Handenur34 doktor normal diyor ve bekletiyor ayın 20si son dedi ama ben kızçem kendi gelsin diye bekliyorum
ipekveannesi Handenur34 çatı ağrısı sanırım bu tarif ettiğin benimde 36.haftada bebeğim döndüğünden beri bu ağrı var doktor aşağı baskı yapıyor normal demişti şu an 37+6 olduk artarak devam ediyor 🙄
ozgeya Handenur34 çok normal☺️ Bebek kanala girmeye başladığında alt bölge ağrısı çok fazla oluyor☺️ Benim de öyleydi o haftalarda.
Lilensa Handenur34 sancı değil bebiş kanala girmiş olabilir bir de bu haftalarda normal 36 haftadaym ağrıyordu 39 olduk hala aynı doğum belirtisi olsa çoktan doğururdum korkmayın.
Gnl_grb27 Handenur34 ayy benimde öyle afedersin sanki bıçak batiruyorlar ve bişey düşecek gibi oluyor neden acaba 🤔