smglaaa Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim yaklaşık 1 buçuk haftadır kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum oturunca batıyor gibi dokununca da acıyor hamilelikten mi yoksa başka bir sorundan mı acaba böyle ağrı yaşayan var mı?
Gmzgzln smglaaa aynı durum bu gece bende başladı ama ben 38+2yim sende biraz erken başlamış canım bebekten sebepse tabi.
Minnosizmmm smglaaa bende 33. Haftadayım canım bacagimin ve belimin birleşim yeri öyle bir ağrıyor ki bazen adım atamıyorum ağlıyorum ağrıdan ama çatı ayrılıyor diye sanırım umarım doğurunca geçer
Betulaks smglaaa aynı haftalarda ağrı benımde başlamıştı doktora sorduğumda hamıle olupta beli ağrımayan yoktur dedi. Oturup kalkarken yururken bıldığınız acı oluyor hamılelıkten dolayı oluyor şuan 26 haftalığım hala devam edıyor değişen pek birsey olmadı🤷♀️
Baybayy smglaaa valla çok iyi anliyorum masa başı çalisiyordum bi de 5 dkda bir kalkiyordum muhakkak yoksa uyusup kaliyordum iyice
Gulanelis smglaaa ay canm bende her arabaya bindiğimde sonrası aynısı oluyor eşim şaşırıyor ne alaka diye ya ama anlatılmaz yaşanır
Eda_cey smglaaa canim 25 haftadan beri devam ediyor resmen oturup kalkarken canim cok yaniyor uyusuyor kuyruk sokumum suan 34 haftaligim