Prensannesii38 Oğlumuz olcak Adını Kayra koymayı dusunuyoruz ama kız ısmı olarakda kullanılıomus erkek ısmı olarakda bu yuzden kararsız kaldım baska ısımde bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Suheyla19A Prensannesii38 kizda hic duymamistim vardir ama erkege daha guzel yakisir bence kayra ismi dalga gecende alır cevabını sizden boşverin icinizde kalmasin istediginizi koyun 😊
Prensannesii38 Suheyla19A bende hep erkek ısmı olarak duydum cevremde ılerde sorun yasar mı dıye dusundum ıcımı rahatlattınız 😌
Asl90 Erkek yeğenimin ismi kayra ve kimse dalga geçmedi . Bence rahatlıkla koyabilirsiniz . Deniz ismi gibi düşünün her iki cinsiyetede oluyo
Prensannesii38 Asl90 kafama takıldı bende genelde erkekte duydum ama kızada oluyo dedıler o yuzden kafam karıstı 😌
Fadime70 Bende hiç duymadım kız ismi olarak benim de oğlum olacak Allah nasip ederse yûşa koymak istiyorum
Asl90 Prensannesii38 ama şunu bilmenizi isterim ismi koyarken anlamını iyi araştırın, önemliyse tabi sizin için biz anlamı iyi olarak biliyorduk sonradan öğrendikki bebeğe koyulmaması gereken , yanlış bilinen isimler arasında
Pinkberyy Prensannesii38 bende kız ismi duymadım. Karya ismide cok Güzel bence😊 kimse dalga gecmez istediğini koy. Benim bi tanıdıgım ogluna Dücane ismini koymuştu😂😂😂
Deletedmom138 Prensannesii38 kayra unisex ama genel olarak erkek ismidir. sanmıyorum benim çok tanıdığım var erkek kayra
Yemre Bende 35 haftalık oldum. Mehmet Kayra koyacaz inşallah 🥰. Çevremde erkek ismi olarak gördüm hep
Ebrukrtkn Kayra unisex bir isim. Tıpkı Deniz gibi. Nasıl ki Deniz hem erkeğe hem kıza yakışıyor. Bence Kayra da öyle.
pyymamm Prensannesii38 kayra erkek ismi aslında ama kızda da kullanan cok dalga gecerler mi bilmiyorum gecmezlsr herhalde deniz ismide nasıl unısex ise oda öyle