Mrvsln54 Kızlar reglime 5 gün var ama bende dünden beri aşırı sarı bi akıntı var. Bazen hamile olduğum için mi diyorum bazen de enfeksiyon mu kaptım acaba diye korkmaya başladım.
Deletedmom138 Mrvsln54 Kuzum seni umutlandırmak istemem kalbini kırmak üzmekten korkuyorum ama ben gebeliğim ilk zamanı idrarım koyulaşmış akıntım sarımtrak olmuştu böyle. Ama tabi idrar yolu enfeksiyonuda olabilir. Sen inşallah hamilesindir tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum Allah'tan ❤️
gmzmg Mrvsln54 ben gebeliğimi Açık sarı akıntı ve koyu renk tortulu idrar ile anlamıştım. idrar yolu enfeksiyonum da yokmuş, hamilelik kesinleşince istenen idrar testi temiz çıkmıştı.
Mrvsln54 Deletedmom138 bende ona yormak istemiyorum.. Ümitlenip sonrasında üzülmekten çok korkuyorum.. Pazartesi günü ya da hastanelerin acil bölümüne gidip yarın akşam falan bi idrar testi vericem belki de enfeksiyon kaptım ama acabalar da hep aklımda
Deletedmom138 Mrvsln54 Dua edicem sana ❤️❤️ Şimdi olmazsa 2020 yılı sana mutlaka bi bebek nasip etsin sağlıkla besleyip büyütmeni inşallah
Asl90 Mrvsln54 canım ilk gebeliğimde kürtaj oldum. şu an tekrr hamileyim ve bendede aynı belirtiler vardı. Akıntım olmuştu belki tesadüftür bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun 🙏
Mrvsln54 Asl90 hadi ya bende Eylül ayında kürtaj oldum 7 haftalıktı kalbi durmuştu 2 ay korunduk geçen ay denedik olmadı bu ay da böyle oldu bakalım anlayacağız hayırlısı olsun tabi..
Asl90 Aynı durumu yaşamışız bende eylül 28 de kürtaj oldum 8+5 de kalbi durdu diye , şu an 6 haftalık hamileyim. Umarım sende hamilesindir 🙏 değilsen bile en kısa zamanda nasip etsin rabbim