Mrvcbk16 Kızlar sorum olacaktı, 36+3 olduk kafası aşağıda ama kanala girip girmediğini bilmiyorum pazartesi kontrolde öğrenicem sanırım, sorum da şu; eğer kanala girmezse Sezeryan mı oluyor ilk gebelik ve cahillik var biraz 😏
Nuraslanklc Mrvcbk16 bazı bebekler doğum anında kanala inebiliyorlar o sebepten kanala inmemesi olmuyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir tabi çünkü açılma olması için bebeğin aşağı inmesi lazım açılma olmazsa da sezaryen olunuyor haliyle 😁
Mrvcbk16 Melooooo aman erken olmasın zamanında gelsin tüm bebişler 🙏🏻 Benim rahmim ne alemde bilmiyorum tek bildiğim kafası aşağıda 😂
Nuraslanklc Mrvcbk16 eğer devlete gitmiyorsan evet onada kendini hazırla tabi😂devlette son ana kadar normal e çabalıyorlar
Sevim_13 3 gün sancı çektim kanala girmediği için açılmamda yavaş ilerledi inatla normak doğurttular devlette canım
Sevim_13 Mrvcbk16 tabiki kötü oldu çünkü o un travmasını geçtim 1 ay iyileşemedim bebeğime bakamdım bu nasıl olucak bilmiyorum mecbur devlete gidiyoru
Nuraslanklc Mrvcbk16 aa niye ağlıyorsun normal istemiyormusun yoksa😕 bende devlete gidiyorum sırf normal doğum için herşeyi deniyorlar son ana kadar diye içim rahat bekliyorum
Mrvcbk16 Nuraslanklc normal istiyorum tabi ki canım ama korkuyorum devlet hastanesinden 😂 Allah yardım eder inşallah hepimize ya Allah bismillah diyip doğurcaz kısmetse 😂
Nuraslanklc Mrvcbk16 😂hastaneden niye korkuyorsun iki taraftada doğumu sen yapacaksın ufak tefek detayları var ama çok takılma 😁 sadece normal doğum taraftarı olmaları bile benim için yeterliydi ama onun dışında ki herşeyden de çok memnunum şükür boşver yine sancıyı çekecek olan sensin😁devlet özel farketmiyor (tabi bazı hastanelerde kötü muamele görülebiliyor onları saymıyorum)😬