Muallimannecik Kızlar hurma yemeye, pilates topunda hareketler yapmaya, ahududu çayı içmeye kaçıncı haftadan itibaren başladınız acaba ?
Muallimannecik Nuraslanklc tam iki hafta var aramızda bende 35+3 üm bi yandan yapayım diyorum bi yandan da daha erken mi acaba diyorum mesela az bi miktar hurma yada hafif hareketler bilemedim
Nuraslanklc Muallimannecik başla erken doğum riskin yoksa çok birşey kalmamış zaten ben gebeliğimin başlarında hurmayı çok yedim kase dolusu yedim hemde😁 şimdi geç kaldım ama sancım var belki faydası olur diye yemeye başladım squat ve merdiven inip çıkma nefes egzersizi önermişti o hafta da doktor
Nuraslanklc Muallimannecik 37 den sonra artık sancıyı falan da normal buluyor doktor 2 haftadan az kalmış ilişkiye falanda girmiyorsan başla haftada 2 3 sefer olacak şekilde😁 37 den sonra mümkünse hergün💃🏻
2cocukluana_ Muallimannecik günde 3 tane yemenin zararı olacağını düşünmüyorum şahsen abartıp da 10 20 tane yiyenler soluğu hastanede alıyor
Muallimannecik Nuraslanklc eşim doğuma gelecek ne yazık ki görevde 😓 o yüzden onsuz yapılabilecek herşeyi kaçırmadan yapmak istiyorum geç kalmadan 😄