busraemrahertuhrul 39+3deyim beni görenler yok işte karnı daha hala yukarda aşagıya inmemiş hiç filan diyor ben anlamadım herkez karnı düşüncemi doğum yapıyor. oysaki internette doğum başladıktan sonra da inebilir filan yazıyor ben gıcık oldum bu muhabbete.
Mirayyavuz busraemrahertuhrul hiç alakası yok bence bende 35 haftadayım karnım belli olduğundan beri herkes senin karnın aşağıda erken doğum mu olacak deyip duruyodu herkesin vücuduna bünyesine bebeğine göre değişiyo karnının şekli büyüklüğü bence takma boşver
Alperbaby busraemrahertuhrul benimde Karnıma yukarıda diyorlar . 37+5im Sinir bozucu yani. Herkesin ki farklı sonuçta
cansuece busraemrahertuhrul bu muhabbet acayip Can sıkıcı 🤭.Banada hep aşağıda senin göbek diyorlar olabilir daha yukarı çıkmamıştır belki benim şuan 33+2 yani.öyle mi diyip geçiştiriyorum napiiim .
busraemrahertuhrul Mirayyavuz karnın büyüklüğü küçüklüğüne takılmıyorum da bu yukarda aşagıda muhabbeti baydı beni gerçekten
Merrcimek Mirayyavuz Ne boş muhabbet yapıyor bu insanlar ya Kimbilir ne çok korkmuşsundur erken doğum yapacak deyince
Yaren_derin Mirayyavuz kesinlikleee katılıyorum benim karnım da çok aşağıda mide kısmım bomboş insanlar en başından beri kulaktan etiiler beni de canımm sorma 37 haftaya gircem bende
busraemrahertuhrul Alperbaby ya zaten olmuşum 39.+3 yularda olsa nolur aşagoda olsa nolur bu doğum bugün yarım gelecek yani sanki öle bi diyolarki karnındaha inmemiş sanki beş ay daha beklicekmişim gibi.
1987gokce [bilinmeyen] ay ağzına sağlık herkes doktor yahu ağzı olan konuşuyo resmen 😒 hamileyiz herseyi kafamiza takiyoruz kimsenin umrunda değil vallahi.
busraemrahertuhrul 1987gokce ay bide şu halde kardeşimin düğünü vardı düğünde herkez kaç aylık diye sormasından geçtim o tepkiye ayar oldum ama daha karnı yukarda sanki karnı yukarda olunca doğum başlayamıyor karnım aşagı incek sonra doğurcam şimdi sancı su gelebilir kimin garantisi varki neymiş efemdim ama daha karnı hiç inmemiş
Zeynepmum betulclk canım bi şey sorucam ben de 39+1 im açılmak yok doktor suni sancı vermek istiyo ben de kararsız kaldım. Peki senin doktorun ne diyo? Acilman var mi?
busraemrahertuhrul hayır çok saçma bence pat diyr suyum gelse doğum başlar sanki karnın durumu ile alakakı uyuz oldum
Melekgrp Al benden de o kadar bizde 39+3 haftalgz sinir bozucu herkes yok karnin daha inmemiş dogmucak galibaa gereksz laflar cok
busraemrahertuhrul Melekgrp ay çol simir bozucu neredeuse dokuz buçuk aydır hamileyiö zaten bunalmışım biran önce çıksın diye bakıyorum neymiş ama daha karnı daha hiç inmemiş hasbinallah.
1987gokce busraemrahertuhrul boşver hayatım sen bakma onlara herkes konuşur Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayi nasip etsin 😊
busraemrahertuhrul Zeynepmum senin doktor hala piskolojik baskıya devam ediyormu en son çarşamba günü doğurtucaktı seni anlamadım çocuğu o taşıyor heralde bunaldı cıkartmanın peşinde sana sanki 40haftan dolmuş 41hafta olmuşta bebek gelmiyormuş gibi muamele yapıyor
Zeynepmum busraemrahertuhrul evet devam ediyo o gün resmen kaçtım hastaneden 🙂 bakalım bugün ne dicek?