Aliannesiyim Kızlar son haftamdayım karnım bi anda aşırı sertleşiyor bi anda geçiyor ağrım sızım yok ama bu gece hareketleride az sanki korktum 😒 bu sabah doktordaydım ama herşey normal ptesi gel dedi şuan hareketlerini çok hissetmiyorum
CanNurdan Aliannesiyim 37 haftadan beri böyle benim de yalancı sancılarım oluyor dün hiç sancım olmadı mesela akşam belim kasığım ağrıdı aynı anda karnım sertleşti tamam dedim oğlum geliyor sonra yine kesildi 🤣 kafayı yiyeceğim ha geldi ha gelecek 🤭🤣
Aliannesiyim Nuraslanklc bu sertleşme sıklığı acaba doğum habercisi mi 🙄 artık gercekten bi sinyal bekliyorum
Nuraslanklc Aliannesiyim 5 dk da bir şiddetli ağrı ile birlikte olursa doğum sancısı oluyor diye biliyorum tek başına kasılma yalancı sancı olabiliyor ağrısız olduğundan
Nuraslanklc Aliannesiyim benimde sancım var düzenli ama şiddetli değil şiddeti artacak diye bekliyorum mesela😅
Naciyegormez Bende 40 haftalık oldum yalancı sancılar dışında belirtim yok akıntılarım oluyo ama nişan gibi değil bende pazartesi gidicem bakalım ne olacak 🤷♀️