Semella tiniminianne Evet benim bir arkadaşım liste yapmıştı bende ona göre alıyorum çoğu şeyi. Daha kontrollu oluyor tavsiye ederim. Bide aldıgıma tik koyuyorum liste azaldıkca mutlu oluyor insan😊
tiniminianne Gzmbzks bayadır seyirme gibiydi 2 haftadır falan net hissediliyor. Hatta ufak ufak eşimde ayırt edebiliyor hareketlerini :)
Semella Civcivim_34 ilk gebeliğim 17.haftanın başından beri hissediyorum her geçen gün artarak 🐣düz yatınca daha çok hareket ediyor sağ tarafta. Bazen sırf hareket etsin diye düz yatıyorum 😆 sizler hissettiniz mi
Mineoguz123 Gzmbzks ilk böyle karnım gururduyor sanmıştım ama sonra baktım ki gururdama değil oğluşummuş ☺️ Hatta sırt üstü yatınca böyle sağ tarafıma bi toplanıyo resmen yer değiştiriyo😂 çok değişik bi his sende hissedersin inşallah ☺️
Gzmbzks Ben evde sürekli hareket halindeyim hiç oturma alışkanlığım yok anca yemekten sonra saat 22.30 sıraları otururum acaba o yüzden hareket ediyorsa bile hissetmiyo olabilir miyim ki 🤔 (Yoksa bu sadece bi avuntu mu ) 😂😂
Ask_H Gzmbzks hareket halinde olunca hissetmiyorsn bebeği canım birde her bebek bir değil bazıları öyle hareketli olmuyor bazılrı kıpır kıpır artık neye göre onu da bilmiorm 😂
Edosummm 22 hafta olduk 2. Bebeğim ilk bebeğim 11 mayıs doğmuştu şimdi gene 11 mayıs doğumum . Yzları cok sıcak olduğu için battaniye hiç kullanmadım . 3 aylıkken kısa kollu şortsr ile dıları cıkarttım. İlk doğduğunda bile çok giydirmemiştim
Melis1998 Bizde 20+1gün olduk çok şükür rabbime henüz bizde alişveriş yapmadik, Hayırlısıyla rabbim kucagimıza almayı nasip etsin öncelikle 🤲🏻 Yeterki sağlıklı olsun.🤰🏻👶🏻
Fadime70 Bizde 21.3 olduk Rabbim sağlık sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊