Tugba1 Herkese merhaba.... 21 haftalık hamileyim fakat kızımın hiç tekmelerini dönmelerini falan hissetmiyorum hemde 2.hamileliğim kafam da deli sorular var bi fikir verirmisiniz...
Kbrbrfn Tugba1 erken olduğunu düşünüyorum Benim de 2.gebeliğim oldukça geç hissettim. Belki de kilomun da etkisi vardır. Korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum 🤗
Bsa Tugba1 daha erken dert etmeyin önümüzdeki haftalarda hissetmeye başlarsınız. Ayrıca bebek hareketiyle tembellik, hiperaktivite yorumları tamamen uydurma. Doktorunuza danışmak en doğrusu. Sağlıkla geçsin inşallah gebeliklerimiz sağlıkla gelsinler
HlyaSinanAk Tugba1 bende suan 21 haftaligim uc dort gundur hissediyorum bende cok takinti haline getirmistim ama zamani gelince atiyolar o tekmeyi 😁 ama diyorum sen kizsin kizlar tekme atmaz trip atar diye ama dinlemiyo😂😂
Tugba1 Kbrbrfn herhangi birşey olsa kanama falan gelir diye düşünüyorum yanılıyormuyum? Bide nette falan 2. Hamilelik erken hissedilir yazıyor ya kafam karıştı
saAyenurSarkaya Kızlar biraz geç hareket edermiş bende ilk net tekmeyi 24.hafta da hissetmiştim ama yine de doktora görünsen daha iyi olur🙂
Kbrbrfn Tugba1 yanılmıyorsun aynen öyle Allah esirgesin. Mesela benim oğlan tembel nadir hareket eder uyuyorlar,uyanıyorlar onların dünyası da tıpkı bizimki gibi farkları içimizde olmaları 🙂
Cesurizmir Tugba1 bencede git canım için rahat eder. Ama bişey olduğunu sanmıyorum. Oğlumda dr bana günde 10 hareketini duyacaksın diyordu. Ben ikingünde bi hareket ancak duyuyordum. Sürekli acillerde kalp atışı peşindeydik. Yoktur bişey annesi ama için rahat eder tabi
MervemitYldrm Aynen benim de öyle kafamda deli sorular oluyor 20 haf benim 18 haftalıkken başladım net hareketlerini hissetmeye iki gündür az az hareket ediyor bakalım Çarşamba günü detaylı ultrasonum var 🤔
Asrinbaby MervemitYldrm canim 20. Haftadan sonra uyku düzeni oluşmaya başlıyormuş. Ben 21. Haftadayım en çok gece uyumaya yakın hissediyorum hatta o kadar çok hareket ediyo ki uyuyamiyorum sanirim doğunca da gece unutmayacak baksana şimdiden böyle 😁😣
MervemitYldrm Asrinbaby yani işte haliyle 17 saat uyuduklari için anne karnında oyuzden fazlada korkmaya gerek yoktur inşallah 😊 sağı solu belli olmuyor daha minnoslar 🤗