Yzgl Arkadaşlar 11 haftalik hamileyim mide bulantılarım zaten çok var zofer ilaçla ayakta durabiliyorum şikayetim bu defa kusma değil afedersiniz ama sürekli tükürme ağzımda sürekli salya akıyo ve dakikada 10 defa tüküruyorum artık lavabodan çıkamaz duruma geldim çareyi yanıma bez yada peçete alarak buldum buna bi çare yokmu kendimden iğrendim tiksindim başına böyle birşey gelen varmı ne zaman eski yasantima dönücem 😕😥😥
tugcebyl Yzgl ilk dört ay bende mide bulantısından çok çektim bir ara sizin gibi tükürüğümü yutamıyodum sürekli lavaboya gidip tükürüyodum sonra geçti ama, ben bi çaresini bulamadım ama bi şekilde geçti, biraz daha sabır Allah yardımcınız olsun 😔
ebebegm Yzgl bendede ağız kuruluğu oluyordu şekerden şüphelendim kan aldırdım çok şükür ki yokmuş şekerim. bu haftalarda oda okadar kalmadı
Yzgl Gunes_ sakiz aldim ama daha cok akmaya başladı kraker zaten sürekli yiyorum çünkü yemek vs içecekler içemiyorum şuan krakerle besleniyorum ne yazık ki
Aynur_polat Canım geçiyor bu zamanlar inanki çoçuğu hiç olmayanlarla yerine koyun kendinizi o zaman çok şükür diyeceksin herşeyde bir zorluk var elbette bu dönemlerde geçici merak etme
Yzgl Aynur_polat rabbim isteyipte kucağına alamayan herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin ınş allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
EbSa Ilk haftalarda bendede ayni sorun vardi nedense normalden daha fazla tükürük oluyordu ağzımda şuan kalmadı tabiki inşaallah sizinde geçicidir 🤗 mide bulantıları için aynı şeyi söyliyemiyeceğim bende hala zofer kullanıyorum 18+6 yız 😓 Allah yardımcımız olsun ne yapalım 🤲🏼
Mom91 Ben bunun normal olduğunu duymuştum tükürük bezleri daha çok çalışırmış belliki sizde çok fazla yine de doktorunuza başvurun tabiki ama bence normal gibi
Zuhraa Bende 11 haftalık hamileyim kesinlikle su da içemiyorum yemek de yiyemiyorum oyle herseyi midem almiyor anca bende de kraker. Sabah ozellikle bende de oluyor gun icindede ben böyle olunca direk kusuyorum. En azindan duruyor midem biraz ağrıyor ama rahatlıyorum arkasindan da hemen birseyler iyiyin benim hafiflemis durumda. Insallah sizinde iyi olur
Mom91 Bi de hanımlar internet çağındayız bir çok aytınlatıcı video lar var youtube da falan hamilelik için hafta hafta neler olacağının bilgisni veriyorlar onlara da göz atın derim
Mom91 Yzgl youtube da anne tv de izlemiştim hamilelik günlüğümün 5.haftasında anlatılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Gzdgzdkrt Yzgl bende 25 haftalık hamileyim 15. Haftadan beri geceleri 10 defa uyanıyorum :( ağzımda acı su birikintisi oluyo😞😞 sanırım Doğuma kadar idare edicez bi şekilde 😕