Mstfaysnr Arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğimden beri kist problemi yaşıyorum kaç kere doktorlara gitseysemde bebeğimden cok kistle ilgilendiler. Buda beni cok korkutuyor. 12 haftalıkların doktora gittiğimde ameliyat dediler 14 haftada renkli ultrasondan sonra amaliyat olacam. Böyle bi amaliyat olan varsa nasıl olduğunu anlata bilir mi ?
Hayrunisa Mstfaysnr ben zaten kist var diye hamile kaldım senin nasıl ki ne durumda yani. Bende çikolata kisti vardı diye gebelik önerdiler
svvlgnrt Mstfaysnr bende 12 hafta 4 günluk hamileyim ben zaten kistle hamile kalmıştım.6 haftalıkken muayenede görüldü 5 cm kist dediler şimdi heray kontrol edecez dediler senin ne kadar boyutu kistin?bana ameliyat falan hiç demediler ama korktum şimdi bende😓geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Nehir2009 Mstfaysnr benimde ilk gebeliğşiimde kontrole gittimde kistim olduğunu öğrendim drum bebek büyüdükçe baskı yapar patlar hem sen hm bebeği kaybede biliriz dedi ufak bi operasyonla kistin içini boşalttı patlaması diye bebek olduğu için de anesteİzide vermedi yarım saate biti çok şükür sağsalim oldu kızım şimdi 9 yaşında
Asrinbaby svvlgnrt korkacak bisey yok bayanlar bende de aynısı oldu. Hatta kist yoktu hamilelikte oldu prof. A bile gittim hic bi zararı yok hormonlarla ve doğumla kendini atar dedi. Kafaya takmayın gereksiz bi detay.
Mstfaysnr svvlgnrt bende öğrendiğimde 6 haftalıktı heray kontrol dediler ondan sonrada test verdiler test değerlerin 1 tanesi yüksek cıktı. 3 ayın dolmasını beklediler belki gider diye gitmedi şimdi de renkli ultrason çekilmem lazım. Kistim hiç küçülme yapmadı o da 5 cm
svvlgnrt Asrinbaby teşekkür ederim bilgi için.konuyu açan arkadaşada ayrıca teşekkür ediyorum.evet biraz tedirginlik oluyor bazen yersiz olabiliyor.insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.
Marry Bnde de var 7 cm di şimdi 6 cm oldu 37. Haftadayız çok sükür arada bi sancısı oldu başka sıkıntı yaşamadık çok şükür🙏🏻
nuralperen Benim de hamile kaldığımda varmış, ilk kontrolümde gördü doktorum fakat önemli değil ilerleyen zamanda kendiliğinden ya da doğumla gider, sana şuan kasık ağrısı yapar biraz dedi doktorum, olan şeyler yani kendinizi korkutmayın 🙂
Marry Mstfaysnr bende tesadüfen 3 sene önce öğrendim hiç bi şikayetim olmadı bişey olmaz inş. Bnm doktorum yüzdeki sivilce neyse kist de bebek için o etkilenmez dedi