Af072019 Kızlar 19 haftalık hamileyim dişimde oyuk oluşmuş dolgu yaptırabilir miyim? yapanlar var mı?
[silindi] Af072019 ilk üç aylık dönemde yapılmıyor. Benim doktorum da 2. Trimesterde yaptırabilirsin demişti. Ama benim ağrım çok olduğu için anestezi almadan dolgu yaptırmak zorunda kalmıştım öyle bi sakıncası yokmuş.
fmaside Ben kanal tedavisi olmak zorunda kaldım. Diş doktoru yapmadan önce kadın Doğum doktorundan yazılı izin getirmen gerek dedi . Öyle yaptım. 2. Trimestirde yapılıyor diye biliyorum . Kaç aylık olmuş oluyor şimdi sizin ?
Af072019 fmaside şuan hamileliğiniz ne kadar oldu düşük tehlikesi olur diyorlar siz bi olumsuzluk yaşadınız mı?
fmaside Af072019 tam yaptırılabilecek dönemler sizin de sanırım. Benim doktorum bir şey olmaz bu dönemde dedi. Lokal anestezi uygulanmasını istedi kağıda yazdığı notta
Svdsr Haftamda disim cekildi. O kadar kotuydu ki cekildikten sonra da iltihap hapti. 1 ay hem antibiyotik hap hemde igne oldum. Allah’in izniyle bende bebekte suan iyiyiz. Doktorunuz ve disciniz ile beraber 2li iletisim kurdurarak ilerleyin hic bir sey olmaz insallah. Allah yardimciniz olsun