Nazoss Dün serklaj oldum ve lekelenme devam ediyor normal mi acaba ve miktarı ne kadar olunca korkmalıyım
elmdmr Nazoss normal canım kırmızı ve adet kanaması gibi olursa ağrında olursa aynı anda git ama lekelenme tarzında olabilir 1 haftaya kadar
R_abia Nazoss Benim 1 hafta 10 gün kadar lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. Adet kanaması gibi olmadığı sürece normal demişti doktorum
Annece Nazoss doktorunuz ilaç verdimi bende ishal olmuştum ama doktorum kabiz olmamam gerektiği için ilaç verdi ondan olmuştum
elmdmr Nazoss 21 olduk canım çok şükür iyi ama çok korkuyorum ağrım oluyo baskı hissediyorum her an rahimim açılcakmiş gibi geliyo hep bi tedirginim yani ama doktorlar bi sıkıntı görmüyo
Themiracle Benimde 3-4 gün kadar sürdü doktorda normal olduğunu söyledi endişelenicek bir durum değildir yoğun kanama olmadığı sürece lekelenmeler bikaç gün sürer
Themiracle Nazoss inşallah 🤲 hamilelik zaten korku ve endişe üzerine birde bunlar eklenince çok zorlaşıyor ama sonu güzel olcak inşallah 😊🤲
Nazoss Themiracle inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. O korkular her hamilelik için geçerli canım, hamileliğin heyecanlı ve mucizevi yanını düşün hep. Güzel düşünelim güzel olsun ☺️😉
Nazoss elmdmr genelde hissediliyo sanırım baskı. Bebiş büyüdükçe artıyor baskı o yüzden bol istirahat etmek çok önemli canım. Ben genelde kalçamı yukarda tutmaya çalışıyorum baskı olmasın diye canım
Nazoss Annece kabızlık için ayrıca ilaç vermedi canım ama hastanede verilen ilaçlar ve serumlardan mı oldu acaba diye düşündüm
Annece Nazoss evde kullanman icin bir ilaç vermedi yanı bana magnezyum ilacı vermişti magnezi kalsini diye o ishal yapıyormuş bende o yüzden olmuştu ama dediğin gibi hastanede verdiklerinden de olabilir
Nazoss Annece Magnezyum ilacını bir aydır kullanıyodum zaten cnm hala da kullanmaya devam ediyorum benimkisi magosit diye bi ilaç