mermeral Arkadaşlar bebek hareketlerini hep aynı tarafta hatta aynı yerde hissetmek normal mi? Diğer taraflara hiç geçmiyor bebeğim.
Pamukgelim Benim de öyle 28 haftalığız, hep sol tarafta, sol kasıkta aşağıda, hiç değişmedi yeri tekmeleri
Pamukgelim mervealis63 cinsiyetimz erkek, benim sağ overdr 3x4 boyutunda kistim vardı, bence o yüzden bebek solda tutundu, 28 haftadır da orda, sanki bebek konumu cinsiyet ile alakalı değil gibi, ama bilemiyorum
Tazeanne0134 mermeral ölür canım haftan ilerledikçe zaten komple hissetmiyorsun bende 38+0 haftalık hamileyim bazen sol kasığım da ama çoğunlukla sağ kaburga tarafında hissediyorum ama sen yinede doktoruna sor
Nehirkaya25 mermeral 30 dan sonra karnin her tarafinda hissedersin hatta oyleki ya poposunu ya basini kaburgalarina dayayacak ay imdat kurtarin diyeceksin 😂😂 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
mervealis63 Mom46 cogunlkla öyle diyorlar bebek sol trfta tutunmussa kız sağ trfta tutunmussa erkek die yine kısmet insan bilemiyor bznde yanilabiliyor☺️☺️😊