Oğlumuz 33.hafta da döndü. 35.hafta da boynuna kordonu bir defa doladı öğrendiğimde çok üzüldüm. 36. Hafta kontrolde çıkarır diye umut ederken ikinci kordonumuz geldi. O anda ben ağlamaktan konuşamadım. Ve hafta benim için çok zor geçti. O kordon benim boynumda idi sanki nefes alamadım. Allah’a şükürler olsun ki rutinleri iyi. Hareketlerini kontrol etmek gerekiyor. Kalp atışı ve kalbe giden kan çok önemli doktorunuz bunu kontroller de söylüyor. Bizim haftaya muayenemiz var. Haftaya belli olucak yavrumuzun doğum şekli. Doktor bu şekilde de normal Doğumun olabileceğini söyledi. Şöyle bir sıkıntı oluyormuş. Boynuna kordon dolanan bebekler geç aşşağıya iniyormuş kalp atışları yavaşlayabiliyormuş. Bu aşamada doktor hemen sezaryena alıyormuş. Öncelikle bu süreci kabul edip etmediğimi sordu. Bende bebeğin kalp atışları düşerse ne kadar zaman var sezaryen için dedim hemen alınmalı dedi. Kontrolümüz dün idi. Ben normal doğum yapacağım diye oğlumuzu riske atmış olurmuyum yoksa Sezeryan olup riske atmamalıyım diye oldukça tereddütte kaldım. Haftaya belli olucak. Süreç normal olduğu kadar endişe de verici. Bu yolda allahım bize yardımcı olsun inşallah. Hayırlı doğumlar arkadaşlar