69Seyda69 Kizlar bugün doktora gitttim 37 haftalik gebeyim nstde sancim falan çıkmadı ama bebeğin başı aşağıdaysa 1 hafta 10 gün içinde doğum yaparsın diyolar doğrumu acaba ilk gebeliğim acemiyim sizden öğrenmek istiyorum doktora sormayı unutttum malesef
Aleyy00 69Seyda69 başı aşağıda derken🤷🏻♀️ Eğer doktorun bebek doğum kanalına girmiş gibi birşey dediyse yakındır doğumun
Tugba_O 69Seyda69 35. Haftada bas aşağıydı bebeğim 37+3 olduk daha gelen yok canim. Ki benim ara ara sancilarim.da cikiyor nstlerde
Haticebasyol43 69Seyda69 benim bebegim 34 haftalikken kanala girmisti 39 haftaya kadar bekledim sonra isteğimle sezeryan oldum 😁
Gizem3410 Benimde kızımın başı 22haftadan beri aşşada şuan 25 haftamız bitmek üzere başı aşşada olunca değil kanalda olunca doğum yaklaşmış oluyor zaten her bebek 22.haftadan snra nerdeyse başı aşşada oluyor 😊
Merve_16 24 haftalık iken bebeğim aşağı inmişti 26 haftalık ikende kafası döndü erken Doğum riskinden dolayı doktorum dinlenmemi söyledi araba falan kullanma dedi şuan 27 haftalık olduk ve ben rahmime yakın olduğunu hissediyorum