nagi newra ayni seyi bende dusunuyorum.artik havalar isindi.tercihim uzun yada kisa elbiseler.cok rahat oluyo tavsiye ederim😊
Obsesifk newra aynen hatta soruyorlar hamile gömleğimi aldın diye yoo diyorum taa ne zaman aldığım gömlek 30+6 31de yani 🙂
Tamam Kızlar s ve m giyenler lcw genç kız reyonunda ki elbiseler 6-7 aya kadar çok iyi.kısa kollugöğüs altından bollaşsan çok tatlı modeller var. Mangonun indirim reyonunda 4-5 aya kadar giyeceğiniz çan elbiseler var,çok rahat ama diz üstü Ve kısa kollu.ben atlet kolu tercih ediyorum.Kumaşıda müsait seçilirse kışın hırka ve termal kilotlu çorapla,yazın da sadece biberle kombinliyerek çok şık oluyor.İzmir de olan varsa. İnönü cad Göztepe stadı durağımarka dünyasında 10₺’ye sezon sonu hamile kot ve kumaş pqntolonlar oluyor.
Dogabebek newra Bende hamile kiyafetlerini hep kislik almistim. Son 3 haftam kaldi havalar isindi zaten ter basiyor onlari giyemiyorum esimin tshirleriyle idare ediyorum🙈🙈🙈
mervezegem77 Lcw ye uğrayın derim. Hamile kotları, esprili tişort lar şimdi bi de kot tulum da gelmiş çok tatli duruyor
Tamam newra o zaman zor,ilçe de olmakta alışveriş için imkanlarınızı kısıtlıyordur.Tozlu,lcw ve Trendyol kargo bedava gümlerini takip edip,beğendiğiniz ürünleri satın alıp,olmayanları problemsiz iade edebilirsiniz.uygun fiyatlı ürünler denk gelebiliyor.
Dogabebek newra Benim esim biraz iri tabi ondan oluyor😀 Almayi dusunuyorsan lcw hem uygun hem guzel. Defaktodan da aldim ama onunkiler daha kalitesiz zaten 3 5 ay giyilecek bi pantalon aldim ne rengi kaldi ne kumasi yirtildi resmen🙈