Sherylady Valsss bana da öyle söylediler sıcak su söktürücüdür diye. Kaynar suyla yıkanan biriyim normalde ben de aşırı üşüyorum
nursltnn Valsss Sakın sıcak duş almayınız sıcak su damarları genişletiyor kanı cıvıtıyor ve düşük yapmaya neden oluyor ben normalde çok sıcak su ile yıkanırdım şimdi donacak gibi olsam da ılık su ile duş alıyorum
Emineyavuz_53 Valsss suyunuz geldiğinde alın diyorlar açılma olsun diye kolay doğum açısından . Yani doğumu tetikleyecekse bence gerek yok riske atmaya . Odayı sıcak tutun bence ..
Hatice_mustafa Valsss Ben 28+1 ve bu zamana kadar ılık duş aldım acıkmam olur diye korktuğum için sıcak suda . Sıcak su önerilmiyor zaten canım erken haftalarda .
Emineyavuz_53 Valsss Allah korusun düşük olma riski olur . Adetken sıcak su ile duş aldığımda kanamam artardı aynı şey bence
Gzrilknur Valsss ben hep sıcak su ile yıkanırım. 36+0 12 den sonra. Bişey de olmadı açıkçası. Ama dikkat etmek gerekiyor elbet.
Valsss Emineyavuz_53 dogrudur hic bagdastiramadim insan hamile kalinca ne cok seyden fedakarlık veriyormus
Gzd_ Valsss bu konuda doktorlar ne diyor bilmiyorum ama bence doktorunuza danışın şahsen ben asla su suçla olmadan banyo yapamam 34+4 ve düşük tehlikesi dahi geçirmedim sorunsuzdu doktorum bazı şeylerin olacağı varsa olur buna bahane aramamak lazım diyor
Gzd_ Valsss aynen bir kötü etki görmedim tabi ben yaşamadım diye siz de yaşamıycak değilsiniz ama bildiğiniz hala kaynar suyla yıkanıyorum 🙂
Buse14 Vallahi ben ne çok kendimi üşütüyorum ne de çok sıcakla boğuyorum ortası var ılığın biraz sıcağı hiçbirşey yapmıyor ilk hamile kaldığımdan beri öyle yıkanıyorum sonuçta kendimde üşüyemem
Damla123- Valsss bende başta kanamalar vardı duşu bile unuttum inanın 😂 şuan 17+1 girmem ve çıkmam bir oluyor
Belmaaa Valsss bi ılık bi sıcak yapıyorum çünkü ılığa dayanamıyorum. Duş sıcaklığından ziyade süresini kısa tutmaya çalışıyorum.