Mucizemiz_Hiraa AST 51 Alt 41 çıktı doktor 1 hafta verdi tekrar böyle çıkarsa bebeği alırız dedi Sezaryan istemiyorum bebeğimde normal pozisyonda zaten nasıl düşürülür değerler yaşayan var mı ?
Laley Mucizemiz_Hiraa ayyyyy ya bu sorun bende de var çok yüksek çıktı kasintim vardı sonra geçti şimdi yine sıkıntı var galiba kasintim oluyor yine yükseldi sanırım offf
Laley Mucizemiz_Hiraa bana doktorum kızartmalar yasak dedi yemedim düştü snr yemeye başladım yine çıktı sanirjm
Aybukenur Mucizemiz_Hiraa camız yoğurdu ye benim bir yaşında oğlum var beş aydır düşmüyordu karaciğer enzimleri 350 ye kadar çıktı hatta çok değil bir ay içinde toplasan iki su bardağı camız yoğurdunu zor yedirdim şükürler olsun beş aydır düşmeyen enzimler ilk defa normal araliklara döndü inşallah seninde döner canım sıkma canını dua et kaç haftalık gebesin
Aybukenur Mucizemiz_Hiraa düzelir inşallah sıkma canını camız yogurdunun bi zararı olacağını sanmıyorum yinede doktoruna sormak istersen sor ondan sonra tuket
Sumeyye_g Mucizemiz_Hiraa benim alt gebelikte düşer çıkar ama ast hep yüksek 80 şerde ama anlamadığım kaç haftalıksınız ve doktor neden alırız sesi bende takip oluyorum ama bana öyle bişey demedi iki doktorum da ve şükür çok iyiyiz ikimizde bi sıkıntı yok yani neden size öyle dediler