Ceren58 Anne sütüne en yakın mama ve sevdiginiz mama markaları neler... Deneyimlerinizi paylaşırsanız🤗
Filiznalbant Ceren58 sma aldım gaz kabız vs yapmadı. Bitince hipp aldım sma yoktu hiç biyerde çocuğum gazdan kıvranıyo 😔😔 bu arada 27 günlüğüz bazen doymuyo gece rahat uyusun diye veriyorum sadece o kadar.
Aleyy00 Ceren58 aptamil kullandım gaz ve kabızlık yaptı bebelac gold kullanıyorum goldu yok diye bebelac almıştım oda gayet iyi
OlgaArslan Ceren58 kesinlikle bebelac gold içeriği en temiz mama kızım 23 aylık hala bundan kullanıyorum hazmı kolay kabız sorunu yapmayan mama ikinciye hamileyim sıkıntı olursa bundan yine kullanacağım
ozgens Aptamil çok kabız yapıyor. Ablam zeytinyağı ile makatını uyarıyordu artık. Çocuk acı çekmesin diye. 3 gün yapmıyordu çocuk bazen. Sonra hipp e geçti rahatladı ama şimdi daha iyileri var. Golden coat bebelac gold ikisine de çok beğeniyorlar
turker_meryem_yavuz Anne sütüne en yakın oran Humana da var diye biliyorum kardeşim bebek mağazasında çalışıyor sürekli humana mamayı tavsiye ediyorlarmış çok da memnun kalıyormuş anneler. tavsiye ederim.