Meryem091011 Mrym005 ben ilacı gece yatarken aldım suan midem o kadarr çok ağrıyor jibol su içmeme rağmen 😪😪😪
tgbactn Meryem091011 bende ilk günden beri kullanıyorum 35 .haftalıgım şuan kızlar. Hiç kötü etki yapmadı şükür 🙏 sabah aç karnına içiyorum.
2cocukluana_ Meryem091011 kan ilacı dimi bu ben de kullanıyorum aç karnına bir bardak suyla bı yan etkisini görmedim ama
Mrym005 Meryem091011 ilk kullandığım hafta bende dr mide agrisi isal sikayetiyle gittim. Ama gece kullan falan demedi. Ilaci biraktirmadi kahvaltidn bir saat önce almaya devam et dedi. Sen ne kadar suredir kullanıyosun ilaci
Bibis Bende iki aydan beridir kullanıyorum 5aylık hamileyim doktor sonuna kadar kullanacağız dedi . Sabah aç karna mide bulandırdıgı icin bende gece iciyorum birde feci şekilde iştah açıyor bu yüzden gece daha mantıklı .
Tlysfk Meryem091011 kaç aydır kullanıyorum bilmiyorum vallahi😂 bi kaç aydır da sabah akşam aç karnına alıyorum. Önceleri kabızlık yaptı da şimdi alıştım sanırım. Sadece dışkı rengin yeşil olacak o kadar bana yan etki yapmadı fazla🙈
Htcglgnaksy Meryem091011 gece yatarken daha kötü yapar ya ben sabahları 8 e kuruyordum saati içip bir iki dilim mandalina yiyip tekrar yatıyordum 10 gibi kalkıp kahvaltı ediyordum o halde bile mahvetti beni