3melekannesi__ masalsii bende üzüldüm yağmur hanımı istiyordum sabahlerin olursa yine yağmur hanım olcak mesai dışı olursa devlette gidicem
masalsii 3melekannesi__ bende medipol hastanesinde bi doktor duydum oraya gideceğim bi fiyatlarıda konusucam eğer kafama yatarsa devam edebilirim orayla kısmet artık
gezentianne 3melekannesi__ Halkalı Meydan Gürkan Ağralı cok tatlış bi doktor her muayenesi renkli detaylı gibi. Muayene ücreti de 120 tl
Aryacigdem gezentianne hayırlı doğumunuz olsun inşallah saglikla kucaklayalım bebeklerimizi.. Bu arada gurkan bey üretim super olmus diyor mu size de 😂😂😍😍❤❤
Aryacigdem gezentianne benim bebekler pes peşe oldu ilk test yaptigimda gurkan beye mesaj atmıştım aryaya kardeş geliyor diye onda bana üretime devam yazmis😂😂😂😂😂
Aryacigdem gezentianne Bende hamile kimi görsem gurkan beyi öneriyorum sana ofis açıcam diyo cok hasta gönderiyorum diye😂😂 ama hakediyo cunku cok cok mükemmel bir doktor bence ben gurkan beyden başkasına guvenemem açıkçası iyi ki var😍❤
gezentianne Busrakaan3008 Anlaşmalı 6 hastanesi var hepsinin fiyatını bilmiyorum. Benim mesela acıbadem 4 bin tl doktor da 2 bin tl alıyor
Defne34 Aryacigdem dogum yqptınız mı acaba? Bnde sezeryab olacagın gurkan bey dogumda nasıldır acaba bılgı verır mısınız