Hatice1017 Haftadan merhaba kızlar.Sizde digerlerine gore durumlar nasil acabaaa???Ogullarim 38 de geldi kızımla Masallah 39+1 olduk...
sedametin133 Hatice1017 maşallah benim de 2 gebeligim oğlum 39 haftada doğdu kızımda çıkmak için sabırsızlanıyor 36+5 olduk bakalim sancı cıktı 11 ocak da doğum zaten erken gelmezse😅🥰
Fikret_kayra Hatice1017 birinci 40 da doğdu ikincide şuanda 36 haftaligim 39 haftaya gün verdi ocağın sonuna denk gelecek bakalım hayırlısı artık hakkımızda..😁
Hatice1017 1dem Hmm Rabbim bagislasin ins cnm🤲🏻🙂Valla benimde oglanlar 38 de geldi bu kız diye daha erken bekliyordum ama🙄40 i bulduk masallah...
1dem Hatice1017 normal de oğlana derler 9 ay 10 günü doldurur diye ama sizde kız olmuş 😍ne güzel ikisini de tattırıyor rabbim
Hatice1017 kayrahazalayaz Demekki sizin kızda erken gelmemis🤭Bende kız diye erken bekliyordum ama oglanlarida gecti...
sedametin133 Hatice1017 Allah razı olsun Inşallah herkes sorunsuz saglikli bir şekilde kucağına alır bebislerini herkes bir nefeste kurtarsın Rabbim🤲🥰
Hatice1017 1dem Rabbim 3. Nasip etti benimde cok şükür cnm🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊Hayırlısıyla sizede tattirsin ins🤲🏻❤Bende oyle diyordum oglanlar doldurmadiki kiz hic doldurmaz diyordum tam tersi oldu 🤷♀️🤷♀️🤷♀️hayirlsi ins
Eceveannesi Hatice1017 vala bnm.kizim 39 haftada normal doğum yapdim şimdi 33 deyim ins buda ayni olur cnm ama bu oğlan 🙏💙
Hatice1017 Eceveannesi Saglicakla al kucagina ins cnm🥰Bende beklemedeyim bakalim ne olcak benimde kız mi gununu doldurcak ne ???