Hilalmhsn Merhaba kızlar genital bölge ve koltuk altında çok kararmalarim oldu Cok rahatsız edici sizde de oldumu Doğumdan sonra geçiyormu bi bilginiz varmı 37+5 haftalığım
Busraae Hilalmhsn benimde öyle özel bölgemde kararma oldu bide jiletle alıyorum iyice kötü oldu dogum sırasında cook utanıcam bide onun stresi var üstümde
Oguzaysel Hilalmhsn su aralar en çok kafaya taktigim şeylerden biri oldu hem koltuk altim hem özel.bolge hemde çok enteresan ensem karardı ensemin kararması çok garip degilmi 🙈 neyle yikarsam yıkayayım geçmiyor 😂😂
Ulku07_95 Canım onlar doğum lekesi dedikleri oluyor kiminin yüzüne kiminin özel bölgesine düşermiş leke her 2 doğumumda da özel bölgeme düştü ama çok değil tabii 3. Gebeliğim ve yüzümde bir gram doğum lekesi yok şükür 🤲
2020_Annecik Hilalmhsn Doğumdan sonra geçiyor kızlar merak etmeyin ilk gebeliğimde genital bölgemde kararma olmuştu Doğumdan sonra kendiliğinden eski haline döndü. Tekrar hamileyim aynı şekilde yine karardı ama Doğumdan sonra geçeceğini bildğim için takmıyorum.
Ulku07_95 Hilalmhsn çok az bişey kaldı bence çok normal bebeğim sağlıklı olsunda gerisinin ne önemi var ki 😊😊
Hilalmhsn 2020_Annecik Sağol canım insan rahatsz oluyo ister istemez ama evlatlarımız için herşeye değer 😊