Zele Oncelikle selam arkadaşlar 35 haftalik hamileyim.kanimda bakteri cikti. Doktor antibiyotik verdi.adi amoklavin.mecbur kullaniyorum ama icim biryandan rahat degil.kullanan oldumu hamilelikte antibiyotik
iremss Zele b grubu ilaçlar kullanılıyor, doktora gebeliğinizle ilgili bilgileri söylediyseniz ona uygun ilaç yazmıştır
Elifboztug Zele kullandım canım grip olmuştum kanda enfeksiyon cıktı hatta yeni bitti 1hafta kullandım doktorun uygun gördüyse kullan
1dem Zele kullandım biraz fayda etmeyince doktor iğne daha iyi gelir dedi iğne oldum 10 tane gözümü açtım. Aşırı kötüydüm. Korkma gebeler için olanları da var 😇
Dunyam17 Ben gebeliğimin 14. Haftasında kulak enfeksiyonu nedeniyle kullandım,gebelikte ihtiyaç halinde kullanılan bir ilaç,kafanızda soru işareti kalmasın, çok geçmiş olsun 💕
Canan_olg Zele Ben kullandım 12. Haftada idrar yolu enfeksyonu oldum 2 gün hastamrde yattım serum damardan antibiyotik aldım çhastane çıkışıda infeks antibiyotik verdi 20 tane onuda kullandım lütfen doktorunun verdiği antibiyotiği kukkan çünkü bebek senin kanınla besleniyor ve kanda çıktı diyorsun
Zele Canan_olg yok canım kullanıyorum bebeğe geçme ihtimalinide dusunerek asla aksatmiyorum ama biyandanda endise etmeden yapamadım.yorumlariniz çok rahatlattı beni çok sagolun.rabbim herkesin evladini saglikla aldirsin kucagina
Betulozde Ben ilk gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu nedeni ile 3 kez kullandım Allah’a şükür bir sorun olmadı bebeğim de şimdi 13 aylık sağlıklı bir bebek doktorlar ona göre ilaç yazıyor zaten kullanmamak daha zararlı olabilir diye düşünüyorum
Zele Betulozde ALLAH bagislasin.kullanıyorum 2 gündür sa de ce çok tedirgindim oda geçti sizler sayesinde 😇