Glsm8928 Arkadaşlar 33+4 oldum .Bugun hastaneye gittim .Bebek çok aşaya baskı yapıyor diye .Kanala girmiş gayet iyi durumda dedi.Kilosu da 2600 .Sizin bebeklerin kilosu nedir.Hatta yüzünü daha göremiyeceksin kanalda dedi .Ayaklarını gördük.🥰
Anne3434 Glsm8928 benim 33+3 bebegiminde kafası aşağı da sürekli tuvalette gidip duruyorum çok şükür bı sıkıntımız yok sırt ve bacak ağrılarım oluyo biraz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Busemasalpoyraz Glsm8928 aynıymısız canm sennle bende pazartesi gitmistim doktor kilo ve boyunun 1 hafta onde gittigini soyledi . Ama cok sukur iyiymisiz kanala girmis 😍 doktor bir tarih vs verdimi sana canm
Aysegnl51 Glsm8928 kanala girdiyse doğum yakın mı oluyor ? Benimki 32+0 da idi ,2101 Gr dedi ama yüzü net gözüktü baş aşağı dedi.bas aşağıi ie kanala girmek aynı şey değil demi
Glsm8928 Busemasalpoyraz normal doğum yaparsan 17 Şubat görünüyor ama koz çocukları erken geliyormuş bana erken doğum olur demedi ama .Sezaryan olursa 10 Şubat ben normal istiyorum bakalım
Glsm8928 Esmaemenova ay şimdi ne desem yalan olur hiç hatırlamıyorum ama 32+0 da gittim 2100 demişti 33+4 de 2600 dedi .Ben çok kilo da almadım yani yediklerim bebeğe gidiyor .
Busemasalpoyraz Glsm8928 bende normal istyrm ama erken gelme riskide var bizimkinin hayrlisi olsn insallah
kayrahazalayaz Glsm8928 bizde 34 haftalığız 2.700 gram nst çok fazla kasılma çıkıyor 3 hafta daha dayansa sıkıntı kalmıcak
cubukkraker Glsm8928 bizim bebiş 32+5 ama kilosu biraz geri siZin2600 ü görünce bi şaşırdım 32 iken falan kaç kiloydu ufaklık ya benim miniğim de büyür mü acaba o kadar yoksa sizinki ilerde mi gidiyor
ZeynebFuad Bendede 33 haftada 2620 kiloydu. Doktor kilosunun fazla oldugunu soyledi. Ama hersey yolundaydi
Esir Glsm8928 benimde aynı gün ama kilosunu söylemedi merak ettim kanalda dedi inş dönmez tekrar dedi bakalım hayırlısı