Arkadaşlaaarrrr. 🥰😇 29 Aralık’ta aşırı kaşık agrısı cektim gece kusma terleme. Sabah hastaneye gittim. Hcg baktılar gebelik yok dendi o zaman regl günüme 5 gün vardı daha 2 küsür çıkmıştı yok saydılar tomografiye girdim. İç kanamam varmış yırtılma olmuş. Yatış verdiler ameliyat dendi agrım felaket tabi. Ama kapalı ameliyat için Etlik Zübeyde hanıma sevkettiler ( bu arada Ankara’da olanlar sakın gitmeyin o hastaneye berbat) neyse yatış yapıldı kanama durmuş ameliyata gerek kalmadı ama sürekli serum falan yiyorum bide ateşlendim agrı kesici antibiyotik vs verdiler. Neyse 2 gün kaldım çıktım bu gün tekrar gittim hastaneye Gata da takipli hastayım mükemmel bi hastane. Tavsiye ederim. Dahiliye de randevum vardı 3 düşük yaptım ben troid yüzünden. Troidi 1e düşmüş ve ordan beni Kadın doğuma kons artırmasını istedim yaşadığım durum yüzünden gebelik için beklemem gerek mi vs gibi konuşmak için.
Veeee ben hamileymişim de haberim yokmuşşş🤲🏻🥰 bi gün geciktim doktor ultrasonda rahim gebeliğe hazırlanır gibi kalınlaşmış dedi ben yok hamile değilim ilac kullandım gecikmem o yüzden galiba dedim. Tamam bitikten sonra çocuk için bi engel yok dedi ama ben hcg testi yapıcam şüpelendim dedi. Doktorun Özcan Özkan. Kadın doğum üzerine gittiğim hastanede bile bilemediler ve bu doktor bi şüphe ile istediği kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Bi gün geciktim ve hcg 151,75 çıktı.
Kızlar Anne adayları benim içinde dua edin. Rabbim hayırlısıyla 4. Gebeliğimi tamamına erdirsin. Dualarınıza ihtiyacım var gerçekten. Kalbim deli gibi atıyo hem mutluluktan hem korkudan. Rabbim hiç ummadığım anda bi mutluluk verdi bana ve hayırlısı ile de doğduğu günü görmeyi çok istiyorum ❤️