525252 Korkuyorum ağrır acır yanar dayanamam diye yaptırmayan tanıdıklarimda var , şimdide burada aşıdan sonra bebeğin hareketsiz liğini yazan anneleri okudum hep tirstim zorunlu mu bu aşı acaba doktoruna sordum dilinin ucuyla yaptır dedi sadece
Ireml Benim de gebeligim riskli 3 düşüğüm var hatta bebek 2 aydır normal pozisyonda çok aşağıda ama doktorum kesinlikle yaptırmamı tavsiye etti ilk dozu 20 de ikinci dozu 24 de yaptırdım çok şükür ne ağrı sızı nede bebek te bir sıkıntı yasamadim😊
Sunshine1 Uykuclimon canım doktoruna olmak istemediğini söyle, riskli olur mu olmasam aşı diye sor o da onay verirse için rahat eder olmazsın , benim doktorum ben de olmadım günümüz şartlarında gerek yok dedi mesela
Uykuclimon Sunshine1 soyledim. Olmak istemiyorum diye ne olacahi belli olmaz kesin vurdur gibisinden konusti
Sunshine1 Uykuclimon o zaman ya sen karar vereceksin canım ya da bir doktora daha sorma durumun varsa ona göre karar ver
Sunshine1 Uykuclimon hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kurtarsın bebişine sağ sağlim kavuş inşallah ❤️🙏🏻