Nevink bak hiç korkuyla geçirip kendine bu en güzel duyguları zehir etme şöyle düşün senin yaşadığın duyguları yaşamak için can atan o kadar kişi var ki rabbim sana bu duyguyu tattırıyor bak sende keyfini çıkarmaya bak. Allah isteyen herkese nasip etsin bizede hayırlı doğum yapmayı🙏🏻 Benim bir günüm kaldı ama doğum yapacağım hastanedeki ameliyat hemşiremiz benim arkadaşım oda yakın geçmişte orda doğurdu kendisi herşeyi bildiği için banada anlattı uygulanacak olan şeyleri adım adım anlatışına göre korkulacak hiç bişey yok hatta dediki anestezici senin başında sürekli car car konuşuyor dikkatini dağıtıyor o sırada doktor bebeği çıkarmış oluyor biz hastalara bebek geldi diyoruz şaşırıyorlar aa ne zaman daha yeni yattım ben falan diye .toplamda ameliyatta uyuşturma çocuğun doğması dikiş atılması ve pansumanlanman yarım saat sürüyor dedi düşün ne anlayacaksın hemen yarım saatte biz anlayana kadar iş bitmiş olacak inşallah. İnşallah benimde doğumdan sonra yazarım buraya nasıl geçti nasıl oluyormuş korkulacak bir durum varsa dahi ince ince yazacam ki aklında korkusu şüphesi risk gören herkes bilgilensin tercihini yapsın diye😊