Seedosss Merhaba arkadaslar bugun vajinamjn ici yaniyomus gibi geliyo agri olsa hissederdim herhalde agri degil yanma hissi yakin zamanda test yaptrdim enfeksiyonda cikmadi sizce sebebi nedir
Tugba_O Seedosss ayni sorun bende de var acıdan ağlıyorum doktor daha önceden fitil ve krem vermişti onlari kullaninca daha beter yaniyor canım kafayi yemek üzereyim artik.
BGLM Seedosss Bende 37+4 günlüğüm bendede var cnm o ya özellikle idrar sonrasi oluyyor kaşıntıda oluyor arada 🤦♀️ akıntıda attı acaba doğumum mu yaklaştı diyorum bazen
Canan06 Seedosss benim idrar iltihabi olduğu için yanma oluyordu ilacada alerjim olduğu için icemiyorum su ile geçiyor
Tugba_O Seedosss ben de bilmiyorum artik ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden. Eşim de benle bir ağlıcak nerdeyse halimi gördükçe. Pazartesi nstye gidicem sonucu doktora gösterirken söyle tekrar doktora dedi eşim sen söylemezsen ben söylicem diyo. Ama ben artik o kadar yoruldum ki söylesem ne olacak ki ne fayda edecek kafasindayim
Seedosss BGLM bende rahim agzi kisalmasi vardi ilac kullandim duzelmisti tekrar acilmaya baslarr diye korkuyorum.
Serguzest Benim de uzun zamandır var sirkeli suyla taharet alıyorum geçiyor bilmiyorum bi zararı var mı ama nette okumuştum yaptım gerçekten iyi geliyor uzun süre yapmayınca tekrar nüksediyor tabi
Ftszgn Vajinal ilaç kullanıyorsanız o da yapar ama su cok onemli, inanin her seyi önlüyor. 4 lt içiyorum ben gunde 30+3 haftaligim Allaha sukur enfeksiyon olmadim hic ,ustelil serklajliyim ben 16 haftamdan beri