akrky 40+2 benimde en son 38+5 de muayne olmustum. Bide çarşamba akşamı acil. Annemle eşima rtık bi gidip bakalım dediler. Acilde de hemen haftamı duyunca bi alttan bakalım açıklık var mı sonrada nst baglayalım dedi. Once ultrason baktı suyu artmıs bebek iri dedi. Sonrada alttan muayne etti 2 bucuk dedi hemşire nstye bagladı yarım saati geçti geldi baktı onu kopardı doktora gösterdi sizin bi postta atıgınız gibi derin derin şekilde çıkıyordu nst sancıları iyi dediler bi serum takalım hemşireye sordum rahatlatman için dedi ama ben bi agrı falan hissetmiyodum. Serum yarılandı nst devamdı ebe geldi serumunu sökün damar yolu kalsın dedi yarım saat yürü tekrar bakıp yatıs verebiliriz dedi bende yürüdüm falan bu sefer doktor baktı aynı dedi açıklık şimdi olcakalrı analtıyım böyleyken yatırabiliriz ama çok daha alttan bakar dururlar dedi çokda bi ağrın yok sanırım dedi istersn imza atıp eve gidebilirsin. Bende o alttan bakılma korkusuna ben zaten sancımı evde çekip sonanda gelmek istiyom dedim tamam o zaman imza at eve geç dedi. Atarken ebede dedi suyun gelirse kanaman olursa sancıların artarsa hemen gel kapıdan yeni çıkmıs bile olsan gel dedi. Bende sordum ama bu halde sancılarım gecede olabilir yarında olabilri öbürgünüde bulabilir dimi dedim tabi dedi ne zaman olur belli olamz bende öylelikle eve döndüm pazar günü geldi halâ aynıyım 🙈