HilalG avarebirseyyah Allah bebeğine kavuştursun kuzum öncelik le. Macunu kaç gün kullandın günde kaç sefer benim biraz düzensiz oldu 1 hafta 10 gün anca kullandım unutursan akşam yemek den 1 saat sonra da alınabilirmiş benim genellikle öyle oldu etkiyi azaltır mı acaba bu düzensizlik ?
avarebirseyyah HilalG amiin Allah razı olsun 💕 ben yemeklerden 10ar dakika önce yedim. Su içmeye ve yürüyüş yapmayada dikkat etmedim hiç. 12 13 gün kullandım sanırım. Birde macunu kullandığım dönem o kadar çok ceviz yedim ki 😅belki o da etki etmiştir
Suber avarebirseyyah iki ay ovulasyon takibi yaptım olmadı gebelik. Biz 4 gün değerlendirmiştik. Bu ayda eşim yanımda değil adetime 10 gün kala gelmiş olacak. Bu ay olursa mucize olmuş olur 😂
HilalG avarebirseyyah inan ki bende ne su ya ne yürüyüşe dikkat etmedim hiç 😂ama benim bi eksim var 26 sinda kontrolüm vardı yumurtam gelişmemiş 9 da kalmış hiç umudum yok aslında bu ay bilemiyorum 🙄
HilalG avarebirseyyah işte doktora kullandıkdan sonra gittim gelişmemiş dedi sonra da kullanmadım yumurtlama zamanları diye umarım sonra dan faydası olur inşallah dua edin bizler için annelerin duası geçermiş 🤲