Meyvis93 Merhaba arkadaslar, adetime 10 gun var fakat asiri bir bas dönmesi var, ve kasiklarimdan sanki karnim gurulduyormus gibi ses geliyor, adet döngum de 30 31 gun,ve adet bitimi korunmasiz iliskimiz oldu, kan versem cikarmi acaba🤔☺️
Tgcy Meyvis93 benim çıkmamıştı canım ama yumurtalamadan sonra çıkmadı şuan testlerde silik çıkıyor istersen bi dene yada bekle
Meyvis93 Tgcy hevesenip bir tane erken gebelik testi yaptim tabi cikmayacagini tahmin etmistim, kendimi de heveslendirmek istemiyorum ne zormus beklemek😬
Casnu Meyvis93 adet gecikmeden gebelik belli olmaz gunun gectikden sonra bile bazen gec dollenme oluyor 10 gun oncesi nasil ciksin. Adetiniz geciktikden sonra kanda bhgc kesin sonuctur yaptırmaniz daha garanti olur ama bi 5 6 gun bekleyip hala adet olmadiysaniz gebelik testi ilede gorebilirsiniz sabah ilk idrarlar bakın daha garanti oluyor.
ayminaninannesi Casnu adetim 7 gün gecikti geç döllenme olsa bile beta hcg de çıkarmı illaki 10 günü tamamlamiz mi lazım fikir verirmisiniz
NurEto Meyvis93 bekle bakalım kuzu benmde normal de bugün adet günüm ama yarını bekliycem bakalım ne olacak
fundan_81 Meyvis93 benimde belirtilerim erken olmustu canım göğüs hassasiyeti baş dönmesi kasık ağrısı hepsini yaşadım adetime yaklaşık 8-9 gün vardı 2 gün bekledim 6 gün kala kan tahlili verdim sonuç pozitif çıktı🤲🏻Kan tahlilinden önce evde gebelik testi yaptım onlar negatif çıktı ancak kanda çıkar varsa. Allah gönlünüze göre versin 🥰
Dibeee Meyvis93 canım benim 7 gün kala silik cıktı ama ilk belirti adet gecikmesidir bas dönme VS İcin cok cok erken olduguunu düsünüyorum Bi doktora git istersen sebebi farklı cıkması yada pskolojiktir
Meyvis93 fundan_81 bende uc bes gun daha bekleyip oyle vericem kan, evde test yapip kendimi stres yapmak istemiyorum daha cok