• Gebelik
  • 19-20 haftalık anneler bakarmısınız

Ben 19 haftaligim pit pit hissediyorum ama dokundugunda kimse hissttmio 20 haftadan sonra hissediliomus

Ayse3550 şöyle söyleyim bir 5 dk boyunca pıt pıt diye vurma tarzında şeyler oluyor bazen böyle sert bir şey tak ediyor tekme atıyor bazende böyle balık yüzmüş gibi oluyor zaten içinde hissediyorsun 😊 ben çoğunlukla solumda ve karnımın tam altında hissediyorum

Mom46 bende solumda hissediyorum bazen ama uzanınca gece oda arada 19+4 günlük gebeym

BuseYener48 genellikle uzandıgımda hiç normalde hissetmedim sürekli uzanınca onuda bebiş mi değilmi ayırt etmem biraz zor gibi :)

AylinKadir ben eskisine nazaran daha net ve sürekli hissediyorum ☺️😍

AylinKadir hissediyorum canim tam 18+0 da hissetmeye basladim su an 20+1 im iki hafta sadece sabah ve aksam sirt ustu yattigimda hissediyordum cunku calisiyorum ogretmenim bu hafta da iki gundur oturdugumda hissetmeye basladim hatta cuma gunu istiklal marsi okuyacakken birden basladi cocuklar o sese tepki verdi bebeğim tekmelemeye basladi :)

1. Haftada başladım çok hafiften hissetmeye şuan 18+9 arada pıt pıt dokunuyor gibi oluyor özellikle tatlı yiyince yada aç kalınca yada çok karnımın altında seğirme gibi birşey hissediyorum uzanınca yatınca anası gibi doğru pozisyonu bulup rahat etme derdinde 😂

AylinKadir 20+3 kız bebek bekliyoruz inşallah. Yaklasık 10 gundur hissediyorum dün akşam babasıda elini koyunca hissetti baya şiddetli vuruyor 😊😊 hatta suan agır grıp atlatıyorum 3 gun once bebegı etkıledıgını dusundum haraketlerını hıssetmedım tum gun acıle gıttık. Ultrasonda gorunce hareket ettıgını ıcım rahat ettı. Benim kız baya hareketli 😂 13 haftalıkken bile içimde nasıl kayıyordu 😂 suan bu darbeler az bile. Bakalım bir kaç aya ne yapıcaz bilmiyorum

AylinKadir benim ilk gebeligim ve 21. Haftaya kadar su balonu gibi bişey hissediyordum içimde ama net deil tekme olmadığını anlıyordum şuan 23+6dyiz 2 haftadır o kadar net tekme hissediyorum ki yani kesinlikle bunda endiselenmeyin sabredin bide her bebiş bir olmuyor ama illa ki 21 haftadan sonra net hissediyorsunuz ilk gebeligim ve herşeyin acemisiyim şimdi daha iyi cozumluyorum herşeyi burda ilk gebelik geçiren anneleri görüyorum karnım çıkmadı diyorlar benim daha yeni çıktı küçük top kadar bişey iste tekme atmıyor falan bunlar normalmiş ama biz biraz evhamliyiz 🤭🐤

AylinKadir 18+4 um hareket hissediyorum tam manası ile buyumemis daha onu biliyorum oglum hiç durmazdi kızım uyuyor sanırım sürekli çok nadir hareket ediyor ilerleyen haftalarda daha net hissedilir ama benim kız yine fazla hissettirneyecek gibi belli etti şimdi den

AylinKadir 20. Haftadayım bende bu haftada hissetmeye başladım şükür göbeğimin tam altında

AylinKadir canım 20+0 ım. 2 haftadır pıt pıt şeklinde hissediyordum, dün ilk defa elimi koyduğumda da hissettim. Ama sürekli değil akşamları genelde hissediyorum sabah çalıştığım için belkide fark edemiyorum