BraArasAliUcaelik 10 aylık bebegım var dikkatsızlık sonucu hamıle kaldım 10 haftalığız aynı durumda olan varmı aranızda
Ozgulyuksel BraArasAliUcaelik benımde 18 aylık bır kızım var ve 18 haftalık hamıleyım kızıma😍ben ısteyerek hamıle kaldım rabbımde nasıp ettı cok sukur..💕bın sukur mucızelerı verene nasıp edene 😉
Canan07 BraArasAliUcaelik 4 yasinda kizim var 18 haftalik hamileyim nasil olur bilemiyorum geçinirler mi tam tersi mi olur kestiremiyorum🤔🤔
UgurEdaAltun Beraber büyürler canım benimki de Nisan 6 da 2 ye girecek şuanda 17 haftalık hamileyim Herkes rızkıyla gelir
UgurEdaAltun BraArasAliUcaelik amin canım benim oğlum çok hiperaktif nasıl olacak benimde korkum var Allah yardım eder artık bize 😂bizde oturur onlarla ağlarız artık
BraArasAliUcaelik Esra35 dağ saglım doğar ınsallah alırsın kucagına onları düşünme😘 küçük mü dıger cocugun
BraArasAliUcaelik UgurEdaAltun bEnimde oğlum cok hıperaktıf benimde korkularım bu yüzden bide Ailemızden uzakta yasıyoruz destekcım olsa gözüm korkmazdı
Edatalha Valla benim oğlum 5 yasında bende de var o korku ikisine yetebilcek miyim napıcam bilemiyorum
Ella O korku hep oluyor yas aralığı ne olursa olsun 7yasında oğlum var 29haftalıkta hamileyim aman hep aklımda ya biri bişeylerden eksik kalırsa üzülürse diye annelik işte rabbim hepsini korusun
UgurEdaAltun BraArasAliUcaelik oda kötü canım eşler bir şekilde destekçi olacak artık hayat müşterektir sonunda