Umayerdal Arkadaşlar merhabalar. 19. Haftayım detaylı ultrasona giricem şimdiden dr arayışına düştüm sizlerin bana önereceği dr lar varsa sevinirim🙏🏻
Slmkrklbyrm Ben 24 te girmiştim keşke bekleseydim biraz daha dedim çünkü çok güzel pozlar yakalanıyor ☺️ Son hale yakın resimleri oluyo çok güzel heyecanlı 🙏🏻🙏🏻 Yenibosna safa hastanesinde yaptırmıştım ben 350 tl çıktı resim tüm belgeler verildi.
Umayerdal Slmkrklbyrm Ya en son kaç haftalıkken çekiliyor bi bilginiz var mı? Bana dr 22 -24 haftalıkken çektirebilirsiniz dedi🤔
FatmanurOsman Medigold sultan hastanesi var Sultangazi de. Cerrahpaşa’dan radyolog doktor geliyor akşam saatinde İlker bey. Süper bir doktor çok ilgili. Bebeğin görüntülerini cd ye atıp veriyor ve sadece 200 TL ödemesi var
Selinglr FatmanurOsman ya ben yaptırdımda detaylıyı devlette fakat resım felan gostermedıler acaba resım gormek ıcın tekrar yaptırmam sacma olurmu sızce 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Merak edıyorum da
Umayerdal FatmanurOsman Bende Gaziosmanpaşa da oturuyorum aslında ama o tarafları hiç bilmiyorum orayı da bi araştırıyım teşekkürler ☺️
FatmanurOsman Selinglr genelde aldığın hafta içine veriyorlar. Hafta da 3 gün geliyor hastahaneye zaten salı, perşembe, Cumartesi
Slmkrklbyrm Umayerdal yakın arkadaşlarım 30-32 de de yaptırdı anma heyecanlı bi durum olduğu için bende sabredemedim ☺️ 22-26 hafta arası da yapılabilir ☺️
Ozgee11 Umayerdal ben yaptirmadim henüz ama Dr Atıl Yüksel, Dr Aytül Çorbacıoğlu Esmer, Dr zeki Şahinoğlu , Dr Ahmet Gül bunların isimlerini çok duydum.