Gamze0144 İki haftadir aşiri su tüketiyorum.bu kadar su tüketecegime yemek yesem heralde 200 kiloyu gecerdim🤣🤣🤣hamilelikte su çok önemli biliyorum.benim kadar cok tüketen varmi bi ben mi böyleyim 😅🤣🤣🤣
Gzd_ Gamze0144 34+4 bende ✋🏻 Hamilelikten önce hafta bir bardak su içen ben yanımda su şişesiz adım atmıyorum araba nasıl hararet yapar bende öyleyim 😁 su içerken nefes almayı unutuyorum
Beyzamse Gamze0144 bende şuan 34+6 yok günde beş lt su içiyorum bu yüzden de sürekli idrara çıkıyorum uykusuz kalıyorum 😂😂
Gamze0144 Gzd_ hahaha bende oyleyim. sürahimi yanimdan eksik etmiyorum.yatana kadar 4 kere felan bitiriyorum.su tulumu gibi geziyorum evin icinde🤣🤣🤣
Gzd_ Gamze0144 hiç sorma yine de ödemden ne ayakkabı oluyor ne yüzükler oluyor birde tuvalet sorunu 😁
Gamze0144 Gzd_ bende hic ödem olmadi acaba aşiri su tüketiminden dolayi mi bilmiyorum.hic şişkinlik yasamadim çok şükür 😌
Gamze0144 Beyzamse ayy o idrar sorunu bitmiyor canim yaa 😌 sürekli zırt pırt lavabodayim🤣🤣bu arada günün benden bi gün önde.son adet tarihin ne canim
Gamze0144 ysmncevik benimki de az iç batiracan bizi diye takiliyor🤣🤣adam 5 ltrelik aliyordu simdi damacanaya gectik 🤣🤣bide çeşme suyu icemiyorum midem almiyor.bide yeni bi ile taşındım.iki ay oldu buralarin suyu bana kum gibi kokuyor geldim geleli hazir iciyorum
Gamze0144 nursan1 su icerken susuyorum😊😊şuan midem agzima geliyor ama yine de iciyorum sabah 6 dan bu saate kadar 3 sürahi su bitti yeni doldurdum😊😊
nursan1 Gamze0144 bende hep yanımda şişemi taşıyorum gören gülüyor dalga geçiyor ama ne yapayım hep susuyorum 😂gece suyum bitiyor kalkıp doldurup getiriyorum yine başımın ucuna koyuyorum 🤷🏻♀️Doktorum bebeğin suyu çok iyi sen su içiyor musun dedi. Baya dedim. Böyle devam et çok iyi gidiyorsun dedi😂
Gnl_grb27 Gamze0144 ben çok çok çok su tüketiyorum ama sabaha kadar da lavabadan çıkamıyorum yukarıdan içiyorum iki dk sonra aşağıdan boşaltıyor um😂😂😂😂😂😂😂
Gamze0144 nursan1 ben hava soğuk diye disari cikmiyorum koltuğun yanina masa koydum ustunde de sürahi gel git iç yapiyorum 🤣🤣dktrum suyun gayet iyi boyle devam et dedi😊