Zeynep23 Mine evet çabuk verdim eşim işe gidecekti beklemedik yedim yarım saat en fazla 1 saat beklemişimdir gittim verdim öyle çıktı çok açtım birden yüklenince tabi şekerim çıkar ama dr vücut onu tolere etmeli falan diyince korktum
Zeynep23 Mine benimde işte açken aldılar kan onda sıkıntı Yok sonra ben çok yedim tahlil verdim pek beklemeden tekrar görmem lazım sesi yarın sabah yine gitcem bu sefer 100 ml kanda bakacam dedi bilemedim sen tekrarnr zaman gideceksin
Mine Zeynep23 bilmem dahiliye diyet mi der insülin mi der ona göre artık muhtemelen biraz daha detaylı ister tahlilleri ona göre yol çizerim😞
Zeynep23 Mine canım gittim yükleme yaptı açlık 81 çıktı sonra yükleme yaptı ilk saat 180 ikinci saat 161 çıktı üçüncüye zaman kalmadı dr ilaç vermiyorum ama sınırda şeker sesi dikkat edeceksin akşam yemeğinden sonra yürüyüş ve 1 ay sonra tekrarlayacak
Mine Zeynep23 yaa sevindim adına canım geçmiş olsun dikkat edersin biraz sorun olmaz 🤗 benim açlık 91 75gr yükleme 1.saat 162 çıktı 2.saat 161 ikinci saatte sorun😞
Zeynep23 Mine Benim 100 ml da ölçüm yapıldı 2. Bende de sıkıntı ama dikkat et dedi bende dikkat edecem sana da öyle öneride bulunur bence sabahtan beri hastanedeydim ya Allah başka birşey vermesinde napalım yaparız diyet
Mine Zeynep23 bebeğin iri olması Doğumdan sonra hızla kan şekerinin düşmesi bebeğin sarılık olması akciğerlerinin tam gelişmemesi gibi sorunlar olabilir Allah korusun
Srknsmg Mine yuklemeye gerek kalmadı 3 aylık seker aclık tokluk bakıldı seker cıktı. Kadun dogumcu endokrine gonderdi o başlattı.
Mine Srknsmg anladım canım benim eşime kanullendirmem zor doktor insülin derse inşallah diyetle geçer Doğumdan sonra inşallah hepimizin sorunsuz geçer 🙏🏻
Zeynep23 Srknsmg ben istemedim yükleme moralim bozuldu hatta ama dr korkuttu bende yaptım gitti ama yine de bakacak öbür ayda bakalım hayırlısı
Zeynep23 Srknsmg ben istemedim yükleme moralim bozuldu hatta ama dr korkuttu bende yaptım gitti ama yine de bakacak öbür ayda bakalım hayırlısı