Asl90 Zhdkllk hayırlı olsun canım 😊 dediklerine aynen katılıyorum. Sağlıklı olsunlarda ,kuçağımıza alalım da herşeyi atlatırız 👊
Zhdkllk Asl90 Çok teşekkür ederim. Aynen öyle. Rabbim bize bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Acı göstermesin. İsteyen, dileyen, dua eden herkese de nasip etsin inşallah 🤲🏼☺️
glsh_06 Son adet tarıhımızle hesaplıyorya happymom doktorlarınız ne dıyor hafta hesabı tutuyormu arkadaşlar
kirpikmeselesi glsh_06 benim uygulamada bugün 7. Hafta 0 günlük diyor, ama doktorumun söylediğine göre bugün 7+4 oluyorum, çok az fark oluyor sanırım
ayzaigze betul-123 benimde ağrılarım oluyor, kimisi normal diyor kimisi değil diyor, ben de Allah a emanet ettim:)
Bahar-dnmz25 kirpikmeselesi bende bugün tam 7.0 haftalığım canım dün doktora gitmiştim uygulamayla aynı çıkmıştı benim
Ftmsrsln Şu an 7 haftalık hamileyim ve akşamları acayip derecede yorgun ve halsiz oluyorum sizce normal mi bu işten sonra evde bi şey yapasım gelmiyor
Serguzest Ftmsrsln valla bence bulantın yoksa büyük nimet yorgunluk halsizlik bunlar da oluyor ama bulantı çok kötü bişey 😞
kirpikmeselesi Bahar-dnmz25 O zaman biz de bir sıkıntı var da doktorda mı uygulamada mı bulucam inşallah canım 😄
seka Dilman Ender bende 2 ay önce boş gebelik yaşadım canım kürtaj olmak zorunda kaldım hiç üzülme bebek zaten genetik olarak bozuk oldugu için vücut atıyor boş gebelik yaşayanların oranı o kadar yüksekki hayırlısı de arkası çabuk geliyor merak etme ben şuan 7 haftalık tekrar hamileyim bile
Dnz_glgnl 6+5 günn. . Dün gittim kontrole herşey normal dedi doktorum kalp atışını duymadık daha çok küçük dedi ama görünüyor ultrason da kalp atışı olduğu duymadık gördük yani şuanlık ama normal dendi bir sonrakinde duyucaz dedi doktorum
sevdaozkn Asl90 bende 6+2 aynıymısız🥰🥰🥰 geçen çarsamba öğrendim pazartesi kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız ❤️ Bütün bebekler saglıkla doğar inşallah 🤲🏻
Ftmsrsln Serguzest bulantım çok az oluyor bazı şeylerin kokusundan etkilendiğim içim uzak duruyorum sarımsak mesela normalde çok severim şimdi kokusuna dayanamıyorum
Veraveannesi betul-123 benimde ilk günler öyleydi ama 5. Haftanın başlarında gazda gitti ağrılarda azaldı normal bence sizin ağrılarınız