krktasnihal90 Asl90 kalp atışlarını görebildik çok minik olduğu için dinletmedi.2 hafta sonra tekrar gidicez o zaman inşallah🙏
krktasnihal90 [silindi] herşey yolunda çok şükür haftayla uyumlu kalp atışını gördük ama dinleyemedik çok minik olduğu için çok teşekkür ederim merak ettiğiniz için❤️🙏
Gulsevin 4-5 haftalık. Bu sabah bazayı kaldırdım. Tüm gün nasıl böyle bi salaklık yaptım diye vicdan azabı çektim. Sağa sola sordum. Bişe olmaz dediler. Bir daha asla dokunmam🙈
Dilman Gulsevin cnm dikkatli ol ben 6ay önce bazayi kaldırdım ve düşük yaptım. Şuan tekrar hamileyim 1 litre sudan başka bisey tasimam
Gulsevin Dilman bilmediğim için soruyorum. İlk gebelik benim. Düşük olsaydı kaldırdıktan 1-2 saat sonra kanama olurdu dimi ?
betul-123 Arkadaşlar merhaba 5+3 haftalık hamileyim ve karın ağrısı yaşıyorum sizlerde de oluyormu korkuyorum artık
Nurorhn betul-123 Cok normal canim Kasık agrisi ve Kramp yasiyorum bende 5+2 yim. Normal dediler Kanama olmadigi surece 😊
ayzaigze betul-123 benimde ağrılarım oluyor, kimisi normal diyor kimisi değil diyor, ben de Allah a emanet ettim:)
seka Dilman Ender bende 2 ay önce boş gebelik yaşadım canım kürtaj olmak zorunda kaldım hiç üzülme bebek zaten genetik olarak bozuk oldugu için vücut atıyor boş gebelik yaşayanların oranı o kadar yüksekki hayırlısı de arkası çabuk geliyor merak etme ben şuan 7 haftalık tekrar hamileyim bile
Sehernaz Bizde daha çook küçüğüz 4+6... 6. Tüp bebek tedavim de sonunda pozitifi aldım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Baştan beri adet sancısı gibi ağrım var ama bugün belim ve karnım çok ağrıyor tedirgin bir şekilde burayı takipdeyim
Neslihanbgrhngs Yasmiiinn bende öyleyim 6+4 kusmalar öğürmeler hiç bir şey yiyemiyorum yedigimi çiğneyeneden kusuyorum 😔😔 geçer inşallah
Yasmiiinn Neslihanbgrhngs valla bende öyleyim ya inş geçer diye umuyorum ama geçmesine de daha çok var diyorlar hep🤦♀️
Nurorhn Asl90 Yaa Rabbim Hayirlisiyla Kucaginiza almayi nasip etsin 🥰 Bende 5+2 deyim su an 6+1Kontrolüm var acaba duyabilirmiyimkii Kalp atisini siz Kalp atisi duydugunuzda BetaHCG kacti 🤔😊
Merii33 Nurorhn bende 6+3 dün doktora gittim ilk defa kalp atışı Duyduk şükür inşallah sizde duyarsınız kasık ağrısı bende çekiyorum dün doktora sordum normal bebek yer ediniyor dedi hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsınız sizde 😊
Asl90 Nurorhn beta hcg ye hiç bakılmadı canım ya ama 6 hafta civarı kalp atışı oluyo genelde , En kısa zamanda kalp atışını duyar, sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz inş🙏☺️
Nurorhn Merii33 Kalp atisi Kese gorunmesi Felan BetaHCG ile alakaliymis galiba oyle duymustum acaba sizin kacti Beta HCG niz 😊 Saglikla Alin kucaginiza insaAllah 🥰