Brokoli Ozgesn arya mina çok güzelmiş. Asya mina olursa da hem eşinizin hem sizin istediğiniz birer isim olmuş olur. Kendinizi böyle yüzüp kuyruğuna gelmişken en keyifli aşamada germeyin, bir anda gelir aklınıza. Strese girmeyin isim için.
Hamismelek Brokoli bu isim olayi inanki kafayi yedirtti bana bu son ayda haklisin canm valla Allah razi olsun tavsiyen icin
Ozgesn Hamismelek ben kız olsaydı Arya MİNA koyacaktım yada sadece MİNA ama bebeğim erkek Ömer asaf koyacağım insallah 🎈
Hamismelek Ozgesn aa benimde oglumun adi kenan asaf omer asafta guzelmis rabbim kucağına sağ salim almayi nasip etsin
Emk5341 Valla ben de bulamadım. Aldım elime Ferit Devellioğlu Lugatını ordan bakıyorum. Bilenler var mı bilmem yaklaşık 1500 sayfalık bir sözlüktür. Özellikle Arapça isimlerin çoğunun anlamı doğru bir şekilde var. İnternette saçma sapan anlamlar var. Ben şimdilik Mina düşünüyorum Ama Ahsen Mina da olabilir ☺️
Hamismelek Emk5341 ahsen mina guzelmis canm bende iki isim cok severim o yuzden iki isim olacak inşAllah
Hayallerm Emk5341 ahsen in anlamına ne diyor acaba sözlükte bir de hüma var mı :) ben de ahsen hüma koyacağım ins da
Kuzucukannesi Emk5341 Serra icin tam olarak ne yaziyor acaba? Zahmet olmazsa bakabilirseniz cok sevinirim. Bazi yerlerde “Genislik, kolaylik” yaziyor, bazi yerlerde de “Bolluk, bereket, ferahlik”. Biz ikincisi icin istiyoruz.
Kuzucukannesi Emk5341 Bu arada Mina’nin biraz saibeli oldugunu duymustum. Orjinali Muna imis sanirim. Bir inceleyin isterseniz.
Hamismelek CansuArifeEr banada gorumcem mihrimah koy dedi Allah kucagina almayi nasip etsin insaAllah
Tubasim Hamismelek kayınvalide söylediği için yatmaz o genelde 😂 Canım Asya ismi çok güzel ben tek isim daha çok seviyorum. Nil de güzel
Hamismelek NurcanVolkan teşekkür ederim onerin icin canm bunların hepsini deftere yaziyorum aksam esime sunacam
aknnbusra Hamismelek 37+2 olduk bizde Elif'i mizi bekliyoruz allahın izniyle çok sevdiğim bir isim 🥰😌
3prensesannesiii Hamismelek bizde aynı konudan muzdaribiz en sonunda buldum gibi Asel Lina olacak Allah nasip ederse