JEJjzkdkd67272 Doktorum hastane adı söyledi ama ben Unuttum kızlar hangı hastane olduğunu . 🤦🏼♀️ İzmirde araştırma hastanesıymıs. Lütfen bileler yazsın pazartesı nereye gıdecegımı bılmıyorum . 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
cerrah61 JEJjzkdkd67272 tepecik eğitim araştırma, eski şifa hastanesi diye geçiyor kuzum ben de gitmistim ama eski şifa hastanesinin binası unutma ek bina burası
Busimss JEJjzkdkd67272 Yeşilyurt eğitim araştırma olabilir Bozyaka araştırma hastanesi var tepecik araştırma hastanesi var bunlardan biridir yüksek ihtimal
JEJjzkdkd67272 Umudum_1990 valla canm bılmıuorum ama altını çizerek dedi ki tepecik ve Ege üniversitesi yapmıyor dedi başka bir hastane söyledi unuttum resmen 😔🙏🏻 Tepecik e gıdıp soracağım bize de yakın zaten
JEJjzkdkd67272 cerrah61 tepecik biliyorum canım ama orda yapılmıuo dediler bana da valla bizede de cok yakın tepecik olmaZsa oraya gidio bir sorayım ben 🤷🏼♀️
cerrah61 JEJjzkdkd67272 ben bizzat kendim yaptırdım buca kadın dogumdan beni eski şifa ek binasına dediğim yere gönderdiler kim demiş sana yapılmıyor diye🤷🏼♀️ 3 ay oldu daha eşimle birlikte gittik kuzum sana da yakınsa daha iyi 182den tıbbi genetik bölümüne randevu alabilirsin
cerrah61 JEJjzkdkd67272 ha tabi sadece iki faktöre bakiliyormus orası ayri onu da yeni öğrendim ama Allah yaptırdığım zaman hamileymisim farkettim doktora gittim doktorum sonuçlar çıkmadan tedbir amaçlı iğneye ilaca başlattı
can93 JEJjzkdkd67272 Ben tepecikte yatırmıştım sadece 2 adet faktöre bakıp pıhtılaşmanız yok demişlerdi onlar yüzünden bir düşük daha yaptım sonra özel Medifema hastanesine gittim orada 6 faktör ve birsürü yan faktör incelendi pıhtılaşmam varmış ilaç kullandım bu ay doğurucam inşallah. Gittiğiniz genetik bölümüne bütün faktörleri yapmasını söyleyin yapamıyorlarsa özele gidebilirsiniz.( 2000 lira test ücreti Medifema da)
JEJjzkdkd67272 can93 özelde ücret epey cok evet ama mecbur olursak yaptıracam bende ama ilk baş devlete gitmek istiyorum açıkçası
JEJjzkdkd67272 cerrah61 cok tesekkur ederım canım benım Pazartesi direk arayım orayı randevu alım ozaman . Ben bılmjyordum yok dedıler bana valla orası daha yakın cok iyi oldu saol kuzum
can93 JEJjzkdkd67272 devlete gittiğinde faktörlerin hepsini araştır bunların hepsini istiyorum yapıyor musunuz de bence sonra yine kayıp yaşayınca yıpranıyorsun.
Dimaa JEJjzkdkd67272 ege üniversitesi tüp bebek bölümüne gidiyordum doktorum nazan tavmergendi o beni yönlendirmişti orda yaptırmıştım genetik bölümü var
Basaaak JEJjzkdkd67272 alla alla gerci benm baktılar pıhtılsma varmı dye kanımda ama sizin ki baska kapsamlıdr belkı ben 75 tl ödedm
cerrah61 JEJjzkdkd67272 evet kuzum tedbir alalım dedi doktorum 2 düşük var zaten küçük bir pıhtılaşma bile olsa tekrarlanmasını istemeyiz sonuçlar çıkınca atarsın bakarız demişti çok şükür 13 haftanın içine girdik bile şuan 🤲🏻 rica ederim canım benim sen ara öğren hatta testleri veren doktor da Merve Saka Güvenç aklında bulunsun😊