sare55 Bernadoruk instagramda cicinesil 10 lu set tac terlik isimli taclı 200 tl verdim cokta guzel tavsiye ederim. sayfaya girince ilk paylasimlarda sare yaziyor o bana geldi iste gorursunuz hemen 😘
Duyguhan Bernadoruk yardimc olabilirim.isterseniz siz begendiginiz modeli atin en.uygun fiyata halledelim mutlu anneler mutlu bebekler olsun
Minikmucizem1 AlMadm ben daha ama nette çok pahalı almayi düşünüyorum gezecm bi kaç yerde gormstm onlara bakacam
Yeliz123 Gulsen55 joker den aldim terlik tac bebegin minik terliği ve bandanasi hepsi birlikte 50 liraydi
Sonay Bernadoruk ben civilde gordummmmm çokta uygundu 30-40 tl ye vardı . Taç terlik bebek için bandana vardı çok tatlıydı 😊
MalektElbayti Nebiyeee sanırım olmaz benimde yaza denk geliyor yazlık tüylü teklikler var moda olanlar ondan olabilir mesela
Fulyademet Bende bebek mağzasından 40 tl ye aldım kendim yapıcaktım baktım daha fazla tutuyor hazır aldım resim atabilsek keşke çokta güzel
zlemAtAcar Bernadoruk canım ben yapıyorum sayfama bakabilirsin. Örnekte yollayabilirsin🤗 gokyuzu_design_