Eun123 mavisimm normalde ebenin beni bilgilendirmesi gerekiyor ama arayayım da bari başka gebe arkadaşları kurtarayım 😄
defnemila Suheyla19A Belki başka bir yere yönlendirirler belki aşıyı size dışardan aldırırlar açıkcası onu bende bilemiyorum
Minnosizmmm Suheyla19A arada 1 ay olmalı ben ilk dozu 20. Hafta da vuruldum 2. Dozu 24. Hafta da vuruldum
Ask_H Suheyla19A ben 22+3 de 1. Sini oldum bugün 4 hafta sonra da 2. İçin gel dediler... cnm sen ilkini ne zaman yaptırdın genelde 4 hafta sonra ikinci dozu yapılıyor
Suheyla19A Ask_H yaa valla bu saglik ocaklarini hic anlamiyorum yaa ilgi alaka sifir hepsi elbet boyle degildir ama bu benim kayit oldugum cok gicik bi yer napsam bilemedim pazartesi baska saglik ocagina rica etsem yapar mı
Suheyla19A Ask_H ilkini 21.haftada 2. İcin pazartesi gitcektim 27 haftalik oluyoruz o zaman gel demisti smdi de aradi iptal oldu diyo aşı dolabi bozuldu ayin 17 sinde gel dedi o vakitte 29 haftalik olmus olcam nerdeyse arasinda 2 ay olcak
Ask_H Suheyla19A cnm taşıyabiliyorsn başka sağlık ocağına bilgilerini şikayet et memnun değilm de geç başka sağlık ocağına
Ask_H Suheyla19A çok fazla olmuş oluyor bir başka sağlık ocağına sorun olmadk yakındaki başka sağlık ocağına taşıyın bilgilerinizi bilemdim 2 ay da fazla gibi geldi sanki