Berenaysed 33 haftamdayım karnım o kadar sertleşiyorki derim yırtılcakmış gibi oluyor 1 dk bile ayakta durmam yeterli sizler bu durumda ne yapıyorsunuz sevgili anne ve anne adayları 💞
Gry Berenaysed Bende 34 deyim. Ve iki gündür resmen kaskatı kesiliyor karnımın bi yanı sertleşiyor yürümekte bile zorlanıyorum canımı aşırı yakıyor. Sıcak duşun altında öylece kalıyorum biraz rahatlıyorum .Normal bu haftalarda sanırım. Yarın randevum var sorucam doktoruma.😰
Fdnkvk Berenaysed bol su iç ve uzan ben öle rahatlıyorum sol tarafa uzanıyorum rahatlar gibi oluyorum geçi kişiden kişiye değişir mi bilmem ama bol su iç ve dinlen
Berenaysed Gry Fdnkvk ElifBieryenYenipazar kiloyla alakalı heralde benimki 36 haftalık görünüyor son 1 haftadır böyle çok can sıkıcı bir durum böyle erkenden başıma gelmesi resmen 9.ayımı yaşıyorum şimdiden
ElifBieryenYenipazar 38+0 ım canım ve haftalardır öyle geziyorum.otursam da geçmiyor kalksamda geçmiyor ben bi çaresini bulamadım artık doğuma az kaldı çare aramaktan da vazgeçtim zaten 😁