Dorati Hanımlar hamileliğinde hacemat yaptıran varmı ? Gebelik öncesi yaptırıyodum sırt ağrılarıma çok iyi geliyodu şuan sürekli sırt ağrısı cekiyorum, ama gebelikte yapılıyomu bilgisi olan varmı
husniyealtun Dorati gebelikte yapilmiuor bildigim kadariyla . Yaptirdigin kisiye sorsana o sonucta dogru yonlendirir seni
[silindi] Dorati kuru hacemat yapılıyor o bildiğimiz kesik atılan yapılmıyor. Kuzenim hastanede oldu kuru yaptılar ona
husniyealtun Itsaboy hacamat vucudda belli noktalarda biriken.damar kani olmayip kirli kan diye tabir edilen kanin kupa vb aletlerle vakumlamaya benzeyen bir teknikle vucuddan atilmasi. Sunnet olan bir tedavi seklidir. Kameri aylarin 17 19 veya 21 inde yaptirmak cok sicak veya cok soguk olmayan havalarda yaptirmak gerekir. Ozellikle vucudda biriken ahir materyallerden kurtulmak icin birebir bir tedavidir
Dorati husniyealtun yaptırdığım yer biz yakınlarımıza yapıyoruz ama sorumluluğu kabul etmeyene yapmıyorum olurda bebeğe bısey olur sebebi hacemat gösteriri bizi suclu cıkarır dıyo. Yoksa biz 9 ay boyunca kendi aile içimize yapıyoruz dıyo. Emin olamadığım için burdan fikir alıyim dedim teşekkür ederim cevaplayanlara