Icimdekimucize Kızlar kafayı yicem afedersiniz genital bölgemin iç kısmında şişlikler var bunlar neden var napıcam ben korkuyorum niye şişer ki 😰 31 haftalığım
Icimdekimucize hafsa2020 ama öyle iç kısmında boğum boğum şişlik gibi mi olurmus böyle çok korkuyorum artık geçmiyo bi türlü doktora gitsem mi acil acaba 😰
hafsa2020 Canım ileri dönemlerde vajinal varis bi çok kadında olup doğumdan sonra geçiyormuş sen yinede için rahat etsin müsait bi anda göster doktora. Varisi olanlardan öyle şişlik olduğunu duymuştum
Icimdekimucize hafsa2020 hımm varistir o zaman ben sadece damar şişmesi sanıyordum o yüzden öyle şişlik değişik gelmişti teşekkür ederim 🙈
Icimdekimucize sevtapp sol bacağımın iç kısmında yanma oluyor ağrı idrar yaparken değil ama bazen dış dudakta çekilme tarzı ağrı olabiliyor ama böyle boğum boğum şişlik bi acayip durum afedersiniz bide basur var her taraf şiş şiş😥
sevtapp Icimdekimucize sikmayin caninizi gebeligin bitiminde geciyor ilk gebeligimde yasadim 2. gebeligimdede ayni suan kalp damar cerahisi bakiyo ama birsey yapmiyo bacaginiz icinde corap verilir buyuk ihtimal gecmis olsun
Icimdekimucize sevtapp damar şişliği değilde böyle beze mi demeliyim bilmiyorum o tarz bi şişlik oda mı varis oluyormus benim ilk gebelik olduğu için korkuyorum peki sizde normal Doğuma engel oldu mu
sevtapp bunu doktorunuza danisicaksiniz cunku bazi durumlarda engel teskil eedebilecegini soyluyor lar ama tabi sisligin ve damarlarin boyutuna gore buna doktor karar veriyo