busra-mutluanne1 Hanımlar bu ilaçları aynı gün içinde kullananlar var mı ben decaviti içemiyorum diye bırakmıştım tekrar başladım imomu akşam decaviti sabah alıyorum sadece imom yeterli olmaz mı dediğimde olmaz diyor eczacılar var mı ikisinide aynı günde kullanan
edak busra-mutluanne1 ben sadece imom kullanıyorum, ikisinin aynı anda kullanıldığını duymamıştım hiç 🤷🏻♀️
Brvn__ busra-mutluanne1 kaç haftalık olduktan sonra veriyorlar canım bana folik asit demir ilacı ve devit3damla verdiler
Terspektif busra-mutluanne1 canım ikisi de multivitamin bence sadece imom yeterli ama sen bilirsin tabi 🤷♀️ Ben önceden imom kullanıyordum 1 aydır decavit kullanıyorum
busra-mutluanne1 edak bana sağlık ocağındaki ebede kullan decaviti dedi ondan kafam karıştı ya imom kullanıyorum dedim oda o yeterli olmaz dedi 🤦🏻♀️
Aysegul_aslnby2008 Bende sadece imom kullanıyorum ve hatta imom bir tık daha iyi dedi eczacı içinde omega3 varmış aynı anda ikisi çok fazla değil mi ya 🥺
busra-mutluanne1 Aysegul_aslnby2008 dimi bencede bende öyle yapıyordum eczacı deyince iki gündür kullanıyorum decaviti geri bırakcam🙄