Iris Merhaba 11+3 haftalık gebeyim. 10. Haftadan beri sürekli bir geğirme hali var. Aç olduğum zaman mide bulantısına kaçıyor ama kusacak kadar değil. Sürekli geğirme ihtiyacı hisseden var mı aranızda?
Senatorun Iris canim 4. ayima kadar bende oyleydim malesef refluden dolayi oluyor rennie tablet gaviscon falan kullanabilirsin bi derece iyi geliyo yada ilik sut
Ahuzd Iris sağa yatıyorum kalkıyorum içimden canavar çıkıyor😬sola yatıyorum kalkıyorum bi canavar daha o derece hala 38 olcam😬
gzmuygn Iris geyirme gaz ne ararsan var ben şaşırmıyorum artık eşimde alıştı.İşyerinde gerçekten zor ama yapacak bir şey yok.Ben oğlun yaptı diyorum kocama suçu üstümden atıyorum 🤪😂🤣
Ikbalper Iris 36.haftadayım hala devam ediyor 😔 bildiğin kuzu gibi hissediyorum kendimi 😂 onlarda öyle acayip sesler çıkarıyorlar 😂😂😂
BaharAYS Allahım ben de tek ben böyleyim sanıyordum bence bunun bir çaresi Yok çok araştırdım çok şey denedim ve artık pes ettim kaderime razı oldum içimden bir canavar çıkmış gibi kükrüyorum bu benim kaderim 😭32 haftalık hamileyim geçmiyor